Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Χρήστος Τζόλης: «Σπάνια βλέπεις παίκτη τέτοιας κλάσης στη Φορτούνα» αναφέρει η Bild για τον Έλληνα εξτρέμ

Χρήστος Τζόλης: «Σπάνια βλέπεις παίκτη τέτοιας κλάσης στη Φορτούνα» αναφέρει η Bild για τον Έλληνα εξτρέμ
ΑΠΕ

Ο Χρήστος Τζόλης οδήγησε την Φορτούνα Ντίσελντορφ στα πλέι οφ ανόδου στη Bundesliga και η Bild μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα εξτρέμ.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε 3-2 του Μαγδεμβούργου στο φινάλε του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας –με χατ τρικ του απίθανου Χρήστου Τζόλη και ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία με την Μπόχουμ.

Ο Τζόλης έφθασε τα 22 γκολ σε 30 ματς πρωταθλήματος (24 με αυτά του Κυπέλλου) και ισοβάθμησε στην πρώτη θέση των σκόρερ με τους Γκλάτσελ (Αμβούργο) και Ταμπάκοβιτς (Χέρτα Βερολίνου).

“Σπάνια βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή τέτοιας κλάσης στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και αν τον δεις”, ήταν το το τιμητικό σχόλιο της Bild για τον 22χρονο εξτρέμ.

“Πίστευα πριν από το ματς πως θα μπορούσα να σκοράρω τρία γκολ. Οι συμπαίκτες μου επίσης πίστευαν σε μένα και έτσι τα κατάφερα. Χωρίς εκείνους δεν θα το είχα πετύχει”, σχολίασε ο Χρήστος Τζόλης, ενώ στη συνέχεια έκανε δηλώσεις ο αρχηγός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Αντρέ Χόφμαν.

“Είναι ένα καλό παιδί που δουλεύει σκληρά. Αξιολογώ τα γκολ του ως πιο σημαντικά σε σχέση με τους Ταμπάκοβιτς και Γκλάτζερ (σ.σ.: πέτυχαν τον ίδιο αριθμό τερμάτων) γιατί αγωνίζεται ως εξτρέμ και πρέπει να ανταποκριθεί και στα αμυντικά καθήκοντα του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις