Site icon NewsIT

Χρήστος Ζαφείρης: Πάντα τα χρώματα της Ελλάδας και της εθνικής ποδοσφαίρου ήθελα να εκπροσωπώ

03.09.2024 | 16:53
Χρήστος Ζαφείρης: Πάντα τα χρώματα της Ελλάδας και της εθνικής ποδοσφαίρου ήθελα να εκπροσωπώ

MEDIA DAY ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Ζαφείρη, ως μέλος της Εθνικής ποδοσφαίρου των ανδρών, μετά την παρθενική του κλήση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. “Όνειρο μου να παίξω με την Ελλάδα σε μεγάλο τουρνουά” τόνισε.

Ο Χρήστος Ζαφείρης αποτελεί το νεότερο μέλος της Εθνικής ποδοσφαίρου, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις του για τους αγώνες του Nations League κόντρα σε Φινλανδία (07.09.2024) και Ιρλανδία (10.09.2024).

Παρότι αγωνιζόταν εδώ και χρόνια με τις εθνικές ομάδες Νέων της Νορβηγίας, τους τελευταίους μήνες η νέα διοίκηση της ΕΠΟ -με προτροπή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς- προσέγγισε τον γεννημένο στην χώρα μας 21χρονο μέσο, με τον ποδοσφαιριστή να επιλέγει να φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα.

Μετά και την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, ο Χρήστος Ζαφείρης κλήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα προσεχή ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου.

"Όνειρο μου να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση" | Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ, ο Χρήστος Ζαφείρης στάθηκε στην επιθυμία του εδώ και χρόνια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, το όνειρό του να το κάνει αυτό σε ένα μεγάλο τουρνουά, αλλά και τη μεγάλη σημασία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην απόφασή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version