Κυριακή, 18 Αυγ.
33oC Αθήνα

“Χ”ρυσός βαθμός για ΑΟΚ! Στην… πίεση η ΑΕΛ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο «έγραψαν την ιστορία» της εναρκτήριας αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της Super League. ΑΕΛ και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Λάρισα, με τους γηπεδούχους να παραμένουν επικίνδυνα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι παίκτες της Κέρκυρας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο. Οι νησιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να αδυνατούν να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ.

Αντίθετα, η Κέρκυρα έχασε μία καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Τουράμ στο 23′ και μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 26′ με τον Γεωργίου. Ο Τουράμ χόρεψε όλη την άμυνα της Λάρισας, έδωσε στον Έλληνα άσο, το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Ξενοδόχοφ με το πόδι.

Μετά το 30′, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, ισορρόπησαν το παιχνίδι, δίχως όμως να καταφέρουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Να σημειωθεί πως στο ημίχρονο σημειώθηκε ένταση, με τον Επστάιν να έχει φραστικό επεισόδιο με τον Ντέλετιτς.

Η ΑΕΛ είχε ξεκάθαρα τον έλεγχο του ματς στην επανάληψη, προσπαθώντας να φτάσει στο γκολ, ζωρίς όμως να μπορέσει να το.. δημιουργήσει. Ο ΑΟΚ αμύνθηκε πολύ καλά, αλλά στο 80′ δέχθηκε το γκολ. Μετά από στραβοκλωτσιά του Επστάιν, η μπάλα κόντραρε στον Ντιόγκο και έφτασε στον Ναζλίδη. Ο Έλληνας επιθετικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια να κοντράρει στον Γκόμες και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.

Ο ΑΟΚ όμως ήταν αποφασισμένος να φύγει με το βαθμό από τη Λάρισα και τα κατάφερε! Στο 84′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νίκιτς πήδηξε εντελώς μόνος του και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε