Αθλητικά

“Χτυπάει” Μανωλά η Ζενίτ

Συναγερμός στη Ρόμα: η Ζενίτ, νέα ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Κώστα Μανωλά, όπως αποκάλυψε το «Sky Sports Italia».

 

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης σκέφτεται έναν παίκτη της Ρόμα,, αφού πριν από λίγες ημέρες εκδήλωσε το ενδιαφέρον για τον Φεντερίκο Φάτσιο. Όμως φαίνεται ότι ο Ελληνας αμυντικός έχει υποσκελίσει πλέον τον Φάτσιο στη λίστα του Μαντσίνι.

Οπως αναφέρει το «Sky Sports Italia», προς το παρόν η Ζενίτ έχει έλθει σε επαφή με τον Ελληνα αμυντικό, αλλά όχι με την Ρόμα, η οποία δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη προσφορά. Μάλιστα, οι Ιταλοί υποστηρίζουν, ότι η Ρόμα δεν έχει καμία πρόθεση πώλησης του Μανωλά. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή, Ντι Φραντσέσκο, ο αθλητικός διευθυντής Μόντσι, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μεταγραφική αγορά ο Ρούντιγκερ, επιτρέποντας τις διαπραγματεύσεις μόνο με την Λίβερπουλ για τον Σαλάχ. Όσο για τον Μανωλά η γραμμή της Ρόμα είναι σαφής για ανανέωση. «Η Ρομά δεν είναι σούπερ μάρκετ», είπε χαρακτηριστικά ο Μόντσι.

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη
Ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε πως από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα φαίνεται και η Ακρόπολη
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη