Site icon NewsIT

Ζάιον Γουίλιαμσον: Πιο αδυνατισμένος από ποτέ ο «αστέρας» των Νιου Γιόρκ Πέλικανς

18.08.2024 | 13:20
Ζάιον Γουίλιαμσον: Πιο αδυνατισμένος από ποτέ ο «αστέρας» των Νιου Γιόρκ Πέλικανς

epa09121606 New Orleans Pelicans forward Zion Williamson (R) reacts as he tries to put his sneaker back on after losing his shoe as he tries to recover the ball in the first half of the NBA basketball game between the New Orleans Pelicans and the Brooklyn Nets at the Barclays Center in Brooklyn, New York, USA, 07 April 2021. EPA/JASON SZENES SHUTTERSTOCK OUT

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έχει δεχθεί έντονη κριτική στο παρελθόν για τα παραπανίσια κιλά που είχε στο σώμα του. Πλέον όμως… κλείνει στόματα και δείχνει έτοιμος, ενόψει της νέας σεζόν με τους Νιου Γιορκ Πέλικανς στο ΝΒΑ.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον βρέθηκε σε καμπ για παιδιά με την εικόνα του να ενθουσιάζει τους φίλους των Πέλικανς, αφού παρουσιάστηκε εμφανώς αδυνατισμένος.

Ο αρκετά πιο “στεγνός” Ζάιον Γουίλιαμσον έχει κάνει τους φίλους των “Πελεκάνων” να ελπίζουν ότι αυτή η αλλαγή θα τον ωφελήσει τόσο στην απόδοση του μέσα στο παρκέ αλλά και στο να αποφύγει τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, αναφέρεται πως έχει φτάσει το επιθυμητό βάρος που του έχουν θέσει οι προπονητές του ώστε να είναι συμβατό με τον σωματότυπο του.

Την περασμένη σεζόν ο Γουίλιαμσον κατέγραψε 22.9 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά 32 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας σε 70 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version