Site icon NewsIT

Ζιζέν Ζανγκ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-3: Ισοπεδωτική εμφάνιση και πρόκριση στους «16» του Roland Garros

31.05.2024 | 21:26
Ζιζέν Ζανγκ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-3: Ισοπεδωτική εμφάνιση και πρόκριση στους «16» του Roland Garros

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 31, 2024 Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his third round match against China's Zhang Zhizhen REUTERS/Yves Herman

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Ζιζέν Ζανγκ. Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Κινέζου και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Κάνοντας μια επιβλητική και εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετέτρεψε σε… περίπατο τον αγώνα με τον Κινέζο Ζιζέν Ζανγκ (Νο42 στον κόσμο) στον 3ο γύρο του Roland Garros. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-0 σετ (3-6, 3-6, 1-6) και προκρίθηκε στους “16”, του Παρισινού Grand Slam, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέο Αρνάλντι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε τρομερά συγκεντρωμένος απ’ το πρώτο σετ. Κράτησε το σερβίς του, έκανε μπρέικ με το… καλησπέρα στο σερβίς του Ζανγκ και με καθαρά χτυπήματα και εξαιρετικά πρώτα σερβίς κράτησε με άνεση προβάδισμα τριών γκέιμ έως το 3-6.

Στο δεύτερο σετ το σκηνικο δεν άλλαξε. Ο Τσιτσιπάς “έσπασε” αμέσως το σερβίς του Κινέζου αντιπάλου του, κράτησε με άνεση όλα τα δικά του σερβίς χάνοντας μόλις δύο πόντους (!) και την κατάλληλη στιγμή έκανε και δεύτερο μπρέικ στο 9ο γκέιμ, παίρνοντας και το δεύτερο σετ με 3-6.

Απέναντι σε ένα πλήρως… απογοητευμένο Ζανγκ, ο Τσιτσιπάς συνέχισε να επιτίθεται ανελέητα στο δικό του σερβίς και μετά το 1-1 στο τρίτο σετ έκανε δύο μπρέικ (το πρώτο, στο 4ο γκέιμ “γυρίζοντας” απ’ το 40-15) και σφράγισε την επιβλητική νίκη του, με ένα άνετο 6-1, που τον οδήγησε στην επόμενη φάση…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version