Site icon NewsIT

Ζωή Καράγγελου: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια νεανίδων

01.09.2024 | 12:50
Ζωή Καράγγελου: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια νεανίδων

Με μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση, η Ζωή Καράγγελου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του ελεύθερου σόλο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης Junior (Νέων – Νεανίδων) στη Λίμα του Περού.

Η Ζωή Καράγγελου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του παγκόσμιου βάθρου, σε μια ιστορική επιτυχία της ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην κατηγορία Junior και μας γέμισε περηφάνια.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της με θέμα “Witch”, βαθμολογήθηκε με 283,2958 β. και αναδείχθηκε πρώτη και καλύτερη, υψώνοντας την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό και με τον εθνικό μας ύμνο να ακούγεται στο κολυμβητήριο της μακρινής Λίμα.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ολλανδή Μαρλό Στένμπεεκ με 283,1460 β. και το χάλκινο η Κινέζα Χουιγιάν Ξου με 292,0334 β.

Λίγη ώρα μετά, η Ζωή Καράγγελου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, για την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Οι ελληνικές εμφανίσεις στη διοργάνωση ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής (1/9) στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version