Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ζορίστηκε αλλά νίκησε η Ατλέτικο – Η Λεγανές του Σιόβα με το ένα… πόδι στη 2η κατηγορία (video)

Ζορίστηκε αλλά νίκησε η Ατλέτικο – Η Λεγανές του Σιόβα με το ένα… πόδι στη 2η κατηγορία (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Στο δεύτερο ημίχρονο “καθάρισε” η Ατλέτικο Μαδρίτης το ματς με την Αλαβές, την οποία νίκησε με 2-1, “σφραγίζοντας” σχεδόν την παρουσία της στο Champions League της επόμενης περιόδου. “Έμφραγμα” στις καθυστερήσεις για τη Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα, πυ πλέον βρίσκεται κατάφατσα με τον υποβιβασμό από την La Liga.

Αν και δυσκολεύτηκε για περί που μία ώρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Σαούλ (59′) να “ξεκλειδώνει” την άμυνα της Αλαβές και τον Ντιέγκο Κόστα (73′), να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γιορέντε, έκαμψε την αντίσταση της Αλαβές στο “Μετροπολιτάνο” για την 32η αγωνιστική της  La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, μειώνοντας με τον Χοσέλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το μόνο που κατάφερνα τελικά ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 2-1.  Με τη νίκη αυτή, η Ατλέτικό πήγε στους 58 βαθμούς, έχοντας τέσσερις περισσότερους από την τέταρτη Σεβίλλη και εννιά (με ένα παιχνίδι περισσότερο) από την πέμπτη Χετάφε.

Καταδικαστική ήττα με 2-1 υπέστη η Λεγανές από την Οσασούνα στην Παμπλόνα και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα για την παραμονή της στη La Liga, καθώς με 25 βαθμούς, βρίσκεται στην  προ-τελευταία θέση της βαθμολογίας, 7 πόντους μακρυά από την Εϊμπάρ, που βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο (όπως και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Γκερέρο) ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά είδε τον Γκαγέγκο να την βγάζει… νοκ-άουτ με δύο γκολ, το πρώτο με φοβερό ανάποδο ψαλίδι και το δεύτερο στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις