Παρασκευή, 5 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ζοσέ Σα: Το κλεμμένο δακτυλίδι και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς

Ζοσέ Σα: Το κλεμμένο δακτυλίδι και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στην Ελλάδα και τη θητεία του στους Πειραιώτες.

Ο νυν τερματοφύλακας της Γουλβς αποκάλυψε ότι δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ αναφέρθηκε στο συμβάν που είχε πέσει θέμα ληστείας, με αποτέλεσμα να κλέψουν το δαχτυλίδι του αρραβώνα που ετοιμάζονταν να δώσει στη σύντροφό του.

Μέρος της συνέντευξης του Ζοσέ Σα

Ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση όταν έφτασες στην Ελλάδα;

«Πολύ ανοργάνωτα. Πολύ ζέστη. Ο καιρός είναι καλός, είναι πάντα ηλιόλουστος. Σπάνια βρέχει. Οι συνθήκες στον Ολυμπιακό είναι καλές, έχει ωραίο γήπεδο. Τα υπόλοιπα γήπεδα δεν είναι έτσι. Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι απίστευτο, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο γενικότερα. Το καλό είναι ότι έπαιξαν (σ.σ. Ολυμπιακός) Champions League και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εκεί».

Γνώριζες τον Πέδρο Μαρτίνς από τη Μαδέιρα (σ.σ. όταν συνυπήρξαν στη Μαρίτιμο), είδες διαφορές;
«Ναι. Ήμουνα πιο ώριμος και είχε πλέον περισσότερα ποδοσφαιρικά χρόνια στην πλάτη του. Οι σχέσεις μας αναπτύχθηκε στην Ελλάδα. Στη Μαρίτιμο με έβαζε να παίζω, μετά με άφηνε εκτός, δίχως να μου εξηγεί το λόγο. Του κρατούσα μια κακία για αυτό. Το ξεπεράσαμε στην Ελλάδα, είχαμε πλέον καλές σχέσεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις