Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα
AVIS – Μαζί σε κάθε μοναδική διαδρομή

AVIS – Μαζί σε κάθε μοναδική διαδρομή

AVIS – Μαζί σε κάθε μοναδική διαδρομή

Επειδή η ζωή δεν θέλει μόνο ένα αυτοκίνητο, είμαστε πάντα δίπλα σου με όλες τις επιλογές.

Η Avis με τις καινοτόμες υπηρεσίες της γίνεται ο καλύτερος συνοδηγός σε κάθε διαδρομή της καθημερινότητάς σου, στα ταξίδια σου, στις εκδρομές με τους αγαπημένους σου. Χάρη στο πρωτοποριακό Avis Easy Leasing, μπορείς να βρεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου πανεύκολα και 100% online μέσω της αναβαθμισμένης πλατφόρμας MyAvis.gr.

Είναι ιδανικό να έχεις κάποιον να σκέφτεται για σένα τα πάντα από πριν. Έναν συνοδοιπόρο, τον οποίο εμπιστεύεσαι σε όλα και βρίσκει τον τρόπο να μετατρέπει κάθε διαδρομή σου, μικρή ή μεγαλύτερη, ρουτίνας ή διασκέδασης, σε κάτι μοναδικό. Με την Avis αυτό γίνεται πραγματικότητα.

Η Avis ερευνά, εξελίσσεται, επενδύει στην καινοτομία και την τεχνολογία και δημιουργεί υπηρεσίες με σεβασμό στο χρόνο σου και στη μοναδικότητά σου. Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες για οποιαδήποτε περίοδο της ζωής σου. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, καθώς και τις νέες τάσεις της αγοράς, και τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, η Avis προχωρά στην αναβάθμιση της πρωτοποριακής της ψηφιακής πλατφόρμας MyAvis.gr για την ποιοτικότερη συνολικά και 100% online εμπειρία leasing των πελατών της.

Έτσι, η Avis ανανεώνει την εικόνα της μέσα από το MyAvis.gr και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για να βρεις ακριβώς εκείνη που σου ταιριάζει, ώστε να αποκτήσεις το νέο αυτοκίνητο που ονειρεύεσαι εύκολα και γρήγορα.

Η ανασχεδιασμένη καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα MyAvis.gr έχει σύγχρονο σχεδιασμό και μοντέρνα αισθητική, είναι απλή στη χρήση και μετατρέπει την πλοήγηση σε μια απολαυστική διαδικασία εύρεσης αυτοκινήτου και νέων εμπειριών! Με λίγα κλικ, ανακαλύπτεις όσα χρειάζεσαι και είσαι πιο κοντά από ποτέ στο αυτοκίνητο και το experience που ονειρεύεσαι. Σωστά καταλαβαίνεις, πως πλέον το leasing δεν απευθύνεται μόνο σε εταιρείες, όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, καθώς η Avis πρωτοπορεί και εδώ και το φέρνει στη ζωή σου με το AvisEasyLeasing! Σκοπός της Avis είναι ο κάθε πελάτης να συνδέει το αυτοκίνητο με εμπειρίες, όμορφες στιγμές και αναμνήσεις, και όχι με υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και «πονοκεφάλους». Και το σημαντικότερο; Με απλό τρόπο!

Τώρα το Leasing μόνο σε 4 βήματα 100% online

Στην πράξη τώρα.

Το Avis Easy Leasing είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε η διαδικασία ολοκλήρωσης ενός leasing συμβολαίου να πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου ψηφιακά, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα επικοινωνία με σύμβουλο πωλήσεων, εάν κάποιος δεν το επιθυμεί. Έτσι, σε μόλις τέσσερα βήματα, όλοι μπορούν με πολύ απλό τρόπο και χωρίς προηγούμενη εξοικείωση να έχουν το αυτοκίνητο που ονειρεύονται από το MyAvis.gr. Ας το δούμε πιο αναλυτικά:

Βήμα 1: Επιλογή αυτοκινήτου

Βήμα 2: Δημιουργία λογαριασμού

Βήμα 3: Υποβολή δικαιολογητικών

Βήμα 4: Υπογραφή και πληρωμή

Υπενθύμιση! Όλα τα βήματα ολοκληρώνονται απλά και 100% online.

Γιατί Avis Leasing;

Οι λόγοι για να προτιμήσει κάποιος το AvisLeasing είναι πολλοί!

Καινούριο αυτοκίνητο σημαίνει αυτόματα, άνεση, ασφάλεια, τεχνολογία, δηλαδή αναβάθμιση της ποιότητας μετακίνησής σου. Το Avis Leasing είναι η πιο συμφέρουσα λύση για την απόκτηση ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου. Με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα που περιλαμβάνει όλα τα πάγια έξοδα χρήσης του αυτοκινήτου, το Avis Leasing σου προσφέρει πραγματική ελάφρυνση και συγκριτικά συμφέρει περισσότερο από μία δόση δανείου!

Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, κάλυψη έκτακτων εξόδων, πλήρης κάλυψη service και αλλαγής ελαστικών, οδική βοήθεια, ακόμα και αυτοκίνητο αντικατάστασης. Έχει όμως κι άλλο! Για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχει η υπηρεσία Pick Up & Delivery, καθώς και η δυνατότητα διαχείρισης του αυτοκινήτου από την εφαρμογή «My Avis App».

Επιθυμείς ευελιξία, και τη δυνατότητα να επιλέξεις συμβόλαιο από δύο έως πέντε έτη, σύμφωνα με τις ανάγκες σου; Φυσικά και μπορείς να το κάνεις, ενώ με τη λήξη του συμβολαίου σου μπορείς να εξαγοράσεις το αυτοκίνητο που έχεις βολευτεί, εάν το επιθυμείς! Διαφορετικά, πάμε στο επόμενο!

Και όπως είπαμε, το AvisEasyLeasing απευθύνεται σε όλους! Είτε είσαι ιδιώτης είτε ελεύθερος επαγγελματίας μπορείς να επιλέξεις και να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουριο, σύγχρονο, ασφαλές και τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προσφορών. Πάντα με την υπογραφή της Avis, συνώνυμη της αξιοπιστίας με ηγετική και πολυετή παρουσία στο χώρο μίσθωσης αυτοκινήτων.

Για τους παραπάνω λόγους και ακόμα περισσότερους τους οποίους μπορείς να ανακαλύψεις στο MyAvis.gr, το Avis Easy Leasing αποτελεί την πιο έξυπνη και συμφέρουσα επιλογή.

Η Avis γνωρίζει καλά ότι οι άνθρωποι σήμερα συνδέουν το αυτοκίνητο με εμπειρίες και το αντιμετωπίζουν ως μέσο για καλύτερη ποιότητα ζωής. Γι’ αυτό, η Avis είναι δίπλα σου σε κάθε διαδρομή και σου ανοίγει νέους δρόμους και ορίζοντες, σου χαρίζει ελευθερία, καλύπτοντας πανεύκολα κάθε ανάγκη μετακίνησής σου. All the way!