Site icon NewsIT
13:20 | 12.02.25

Grand Automotive: Την 1η Μαρτίου η παρουσίαση του νέου εισαγωγέα των Renault και Dacia

Δημήτρης Μπαλής

Η εταιρεία θα ανακοινώσει τη νέα δομή της, τις εγκαταστάσεις της και το δίκτυο εμπόρων της

Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη παρουσίαση της Grand Automotive, του νέου εισαγωγέα των Renault και Dacia στην Ελλάδα.

Την 1η Μαρτίου πρόκειται να γίνει η παρουσίαση της δομής της εταιρείας στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειώσω ότι η Grand Automotive εισάγει τις μάρκες: Renault, Dacia, Alpine, Nissan, Ford, Hyundai, MG, Chery, Maxus, Geely και Piaggio.

Η Ελλάδα είναι η 14η χώρα που δραστηριοποιείται η εταιρεία, πλαισιώνοντας τις: Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Αυστρία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Σερβία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία (ατόπημα που την αναφέρει μόνο «Μακεδονία» στο επίσημο site της), και Αλβανία.

Στην Ελλάδα θα εισάγει μόνο τις Renault και Dacia, ενώ επίσημος έμπορος θα παραμείνει η ΤΕΟΡΕΝ του Βασίλη Θεοχαράκη, μέχρι πρότινος επίσημο εισαγωγέα.

Απομένει να μάθουμε όλο το δίκτυο στη χώρα μας καθώς κι λεπτομέρειες για τα μοντέλα που θα λανσαριστούν καθώς και για την εμπορική της πολιτική.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version