Στις 8, σήμερα το βράδυ, θα έχουμε το Sprint για τον 4ο αγώνα του MotoGP, στο Κατάρ.
Πριν από λίγο, στις δοκιμές κατάταξης ο Μάρκ Μάρκεθ, ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati κατέκτησε ακόμα μια pole position για φέτος και θα βρίσκεται μπροστά από τον αδελφό του Άλεξ της Gresini Ducati.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στην 3η θέση και στην πρώτη σειρά (έτσι εκκινούν οι μοτοσυκλέτες) θα είναι ο Φάμπιο Κουαρταράρο με την εργοστασιακή Yamaha, κάνοντας την έκπληξη. Ο νικητής του αγώνα της Ντόχα το 2021 ήταν πολύ γρήγορος και θα περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστικός στο Sprint σήμερα και στο Grand Prix αύριο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Φραντσέσκο Μπανιάια, με την άλλη εργοστασιακή Ducati, στον γρήγορο γύρο του είχε μια πτώση, με αποτέλεσμα να ξεκινά από την 11η θέση και θα έχει πολλή δουλειά να κάνει αν θέλει να πάρει βαθμούς.
Την τέταρτη και πέμπτη θέση κατέλαβαν οι ανταγωνιστικές VR46 Ducati, με τον Μπορμπιντέλι και τον Τζιαναντόνιο, ενώ ακολούθησε ο Βινιάλες με ΚΤΜ της Tech 3.
Ζοάν Ζαρκό (LCR Honda), Φερμίν Αλγκεντέρ (Gresini Ducati) και Άλεξ Ρινς με Yamaha, θα αποτελέσουν την τρίτη σειρά.
Ο Χόρχε Μαρτίν, ο περσινός πρωταθλητής που επανήλθε μετά την εγχείρηση και θα τρέξει για πρώτη φορά φέτος, κινήθηκε επιφυλακτικά και θα είναι 14ος με την Aprilia.
Ας περιμένουμε τι θα γίνει στο Sprint, σήμερα το βράδυ.