Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Νέο πρωτότυπο της VW μας δείχνει το επόμενο Tiguan

Νέο πρωτότυπο της VW μας δείχνει το επόμενο Tiguan

Το Volkswagen CrossBlue Coupé που θα αποκαλυφτεί στη Σαγκάη αποτελεί το πρόκριμα μιας πιο σπορ έκδοσης του 7θέσιου CrossBlue SUV.

Η Volkswagen θα δημοσιοποιήσει τα σχέδιά της για ένα δεύτερο SUV στη Σαγκάη αυτό το Σαββατοκύριακο με την αποκάλυψη μιας κουπέ έκδοσης του CrossBlue, του εντυπωσιακού SUV που παρουσιάστηκε στο σαλόνι του Ντιτρόιτ τον περασμένο Ιανουάριο. 

Το καταφανέστατα σπορ SUV που απεικονίζεται σε μια σειρά από επίσημες φωτογραφίες για πρώτη φορά, λέγεται ότι μας προϊδεάζει για ένα νέο 5θέσιο μοντέλο που εξελίχτηκε ως αδελφό αυτοκίνητο του πρωτότυπου 7θέσιου CrossBlue. Το τελευταίο η γερμανική εταιρεία θα ξεκινήσει να το παράγει στο εργοστάσιο της Τσατανούγκα, στο Τενεσί, το 2015.


«Ψάχνουμε να καλύψουμε ένα πιο προωθημένο κομμάτι της αγοράς με μια νέα γενιά SUV», αποκάλυψε στους συναδέλφους του βρετανικού Autocar στέλεχος της VW, προσθέτοντας. «Υπάρχει σαφής ζήτηση από καταναλωτές για ένα πιο σπορ μοντέλο δίπλα στα βασικό SUV που παρουσιάσαμε υπό τη μορφή του πρωτότυπου CrossBlue, και έτσι θέλουμε να δούμε πώς θα αντιληφθεί το κοινό στην Κίνα τις ιδέες μας για κάτι τέτοιο». 

Τα Volkswagen CrossBlue και CrossBlue Coupé σχεδιάστηκαν για να αντικαταστήσουν στην γκάμας της εταιρείας το μικρότερο Tiguan στις αγορές της Β. Αμερικής και της Κίνας και σε τιμή που θα τα τοποθετήσει χαμηλότερα από το πιο πολυτελές Touareg. Το τελευταίο σχεδιάζεται επίσης να γίνει πιο μεγάλο σε μέγεθος στην τρίτη γενιά του, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί  το 2016. 

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε