Site icon NewsIT

Skoda Let’s Explore Together: Μία αξέχαστη ημέρα που τα είχε όλα!

26.09.2024 | 08:31
Skoda Let’s Explore Together: Μία αξέχαστη ημέρα που τα είχε όλα!

Σε premium ρυθμό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Skoda Let’s Explore Together» στο The Ellinikon Experience Park, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι αστραφτεροί πρωταγωνιστές Skoda Kamiq, Scala και Octavia έκλεψαν τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων!

Το «Skoda Let’s Explore Together», ένα all-day event που τα περιείχε όλα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο μοναδικό The Ellinikon Experience Park, σε μία ημέρα που ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Στη λαμπερή εκδήλωση, τα ολοκαίνουρια και σε Avant Première, Skoda Kamiq, Scala και Octavia ήταν στο επίκεντρο και συγκέντρωσαν τα βλέμματα των χιλιάδων επισκεπτών.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά, αλλά και πραγματοποίησαν συναρπαστικά test drives σε όλη τη νέα γενιά μοντέλων Skoda, συμπεριλαμβανομένου τoυ νέου Kodiaq, αλλά και του αμιγώς ηλεκτρικού Enyaq, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Κέντρου Ασφαλούς Οδήγησης Driving Academy.

Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ειδικούς, να μάθουν τα πάντα για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες της μάρκας, καθώς και να ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar και τα προγράμματα της VW Financial Services.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν πιστοί πελάτες, συνεργάτες, δημοσιογράφοι και δημοφιλείς προσωπικότητες. Μάλιστα, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Skoda, υπέγραψε αυτόγραφα και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού σε livestream στη σελίδα του Facebook της Skoda.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, υπήρχαν δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, kids triathlon για τους μικρούς φίλους της μάρκας, αλλά και dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko, Hit και Red, ενώ η εορταστική ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε από μοναδικά δώρα Skoda.

Την εξαιρετική ημέρα ολοκλήρωσε με τον πιο glamorous τρόπο, ένα αξέχαστο πάρτι με host την Ελένη Τσολάκη και live συναυλία από το δημοφιλές αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα Μέλισσες! Τη βραδιά άνοιξε η Αντωνία Καούρη.

Χαρακτηριστικά ήταν και τα λόγια του CEO της Kosmocar, κ. Ιωάννη Εμιρζά, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα εποχή της Skoda: «Η Skoda σήμερα έχει έναν χαρακτήρα που συνδυάζει την εξερεύνηση και την καινοτομία με την παραδοσιακή μας δέσμευση στη λειτουργικότητα και στην αξιοπιστία.

H Skoda μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία “Modern Solid” βασίζεται σε πιο καθαρές, στιβαρές γραμμές και χαρακτηρίζει ακόμη πιο έντονα τη Skoda ως λάτρη της περιπέτειας και της λειτουργικής άνεσης.

Στόχος μας είναι να γίνουμε το brand που το κοινό θα το επιλέγει όχι μόνο για την αξιοπιστία και την άνεση, αλλά και για την αίσθηση ελευθερίας που τους προσφέρει».

Tags:

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version