Site icon NewsIT

Skoda Let’s Explore Together: Το event της χρονιάς!

17.09.2024 | 13:54
Skoda Let’s Explore Together: Το event της χρονιάς!

Η Skoda διοργανώνει το «Skoda Let’s Explore Together», ένα μοναδικό event για τους φίλους της μάρκας και της αυτοκίνησης γενικότερα, με Avant Première παρουσίαση των ολοκαίνουριων Kamiq, Scala και Octavia και πολλές εκπλήξεις, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο The Ellinikon Experience Park.

Με την ονομασία «Skoda Let’s Explore Together», η Skoda διοργανώνει ένα ξεχωριστό ολοήμερο event αφιερωμένο στους φίλους της αυτοκίνησης το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 το πρωί, στο The Ellinikon Experience Park – Plaza C, όπου θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό τα ολοκαίνουρια Skoda Kamiq, Scala και Octavia.

Οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά Skoda, ανάμεσα τους και το νέο Kodiaq, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα τελευταία νέα της μάρκας, να ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar, αλλά και για τα προγράμματα της VW Financial Services.

Μαζί και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, θα φωτογραφηθεί με το κοινό και θα δώσει live συνέντευξη στους fans του brand!

Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, kids triathlon, Dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko, Hit και Red και απίστευτα δώρα για μικρούς και μεγάλους θα συμπληρώσουν τη εορταστική ατμόσφαιρα.

Η φεστιβαλική ήμερα θα κλείσει με ένα exclusive party με host την Ελένη Τσολάκη, αλλά και live συναυλία από το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα! Το άνοιγμα της συναυλίας έχει αναλάβει η Αντωνία Καούρη.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις δράσεις του «Skoda Lets Explore Together» στην επίσημη σελίδα www.skoda.gr της μάρκας, να κλείσουν test drive με το μοντέλο που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν τη θέση τους για το πιο hot πάρτι της χρονιάς!

Tags:

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version