Παρασκευή, 18 Οκτ.
19oC Αθήνα
Switch By Avis – Ευελιξία και ελευθερία για όσους δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής

Switch By Avis – Ευελιξία και ελευθερία για όσους δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής

Switch By Avis – Ευελιξία και ελευθερία για όσους δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται δυναμικά, η ευελιξία και η ελευθερία έχουν κυρίαρχη θέση για εκείνους που επιλέγουν να δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής, απαλλαγμένοι από δεσμεύσεις.

Η Avis αγκαλιάζει τη νέα τάση του κοινού και προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία Switch By Avis, η οποία υποστηρίζει την ευέλικτη χρήση αυτοκινήτου χωρίς μακροχρόνια δέσμευση. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας από εμάς, που δε θέλει να μείνει «εγκλωβισμένος» σε μία επιλογή οχήματος, έχει πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάζει διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτου, να είναι up-to-date στις τεχνολογικές εξελίξεις ή να αλλάζει αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Η διάθεση, συνεπώς, των ανθρώπων να μην έχουν δεσμεύσεις, οδηγεί στην… αποκήρυξη της ιδιοκτησίας και την προτίμηση ευέλικτων τρόπων διαμονής και μετακίνησης. Έτσι, η δυνατότητα επιλογής αυτοκινήτου χωρίς δέσμευση αγοράς και με μηδέν προκαταβολή, απαλλάσσει τον πελάτη από κάθε είδους σχετική ανησυχία (εύρεση προκαταβολής, χρηματοδοτικού, πολυετούς δέσμευσης αποπληρωμής, κ.λπ.).

Αποκλειστικά με την υπηρεσία Switch, όπως μαρτυρά και το όνομά της, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αλλάζει κάθε μήνα κατηγορία αυτοκινήτου με την αντίστοιχη συνδρομή, οδηγώντας το αυτοκίνητο που επιθυμεί, για όσο διάστημα επιθυμεί, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Με άλλα λόγια, κρατάει το αυτοκίνητο για όσο θέλει και μπορεί να το αλλάξει όποτε ο ίδιος θέλει!

Εάν ταυτίζεσαι –ή και όχι ακόμα– με όσα διάβασες πιο πάνω, ας δούμε τι σημαίνουν στην πράξη αυτά για εσένα.

Αρχικά, σκέψου τι ανάγκες ή επιθυμίες έχεις τη δεδομένη περίοδο της ζωής σου, ώστε να επιλέξεις την κατάλληλη κατηγορία για σένα. Χρειάζεσαι ένα ευέλικτο αυτοκίνητο και εύκολο να το παρκάρεις παντού μέσα στην πόλη; Προτιμάς ένα μεγαλύτερο και πιο άνετο, ώστε οι ώρες μέσα στην κίνηση να περνούν πιο ευχάριστα; Νιώθεις; ότι θέλεις να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με αποδράσεις σε βουνό ή θάλασσα; Για παράδειγμα, η νέα κατηγορία Small SUV είναι η ιδανική επιλογή.

Ουπς! Από εργένης ή εργένισσα βρέθηκες με οικογένεια; Κανένα άγχος! Αλλαγή σχεδίου άμεσα, χωρίς να μπεις στην ψυχοφθόρα διαδικασία αγοραπωλησίας, αλλά και αναμονής του μοντέλου που θέλεις. Από ένα παιδί αποκτάς 3 και σκύλο; Επιλέγεις την κατηγορία που σου ταιριάζει ανάλογα με την κατάσταση.

Θέλεις να δοκιμάσεις πρώτα, για να δεις βιωματικά, ποια τεχνολογία προτιμάς όσον αφορά την κίνηση; Να δεις επιτέλους πώς είναι να οδηγείς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για λίγους μήνες; Τώρα μπορείς! Απλώς, επιλέγεις από τις κατηγορίες Electric. Με την υπηρεσία Switch πρώτα ζεις και μετά έχεις άποψη. Από Mini Electric έως και μία Tesla. Εσύ αποφασίζεις!

Ευελιξία αλλά και ευκολία!

Η υπηρεσία Switch By Avis αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, διότι τα πάντα γίνονται πανεύκολα! Η διαδικασία εγγραφής και ενεργοποίησης είναι απλή και άμεση, χωρίς γραφειοκρατία. Μέσα σε δύο ημέρες, το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο για παραλαβή.

Τα βήματα, λοιπόν, που ακολουθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι λίγα, εύκολα και όλα 100% online:

  1. Επιλογή κατηγορίας αυτοκινήτου
  2. Επιλογή περιοχής παραλαβής αυτοκινήτου
  3. Επιλογή επιπλέον πακέτου παροχών, σε περίπτωση που κάποιος το επιθυμεί
  4. Δημιουργία online προφίλ με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής
  5. Παραλαβή αυτοκινήτου ύστερα από δύο ημέρες

Η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής αυτοκινήτου είναι 1 μήνας. Μετά μπορείς να το επιστρέψεις, να ανανεώσεις τη συνδρομή σου ή να αλλάξεις κατηγορία αυτοκινήτου, όποτε θέλεις!

Εν ολίγοις

Η έννοια της δέσμευσης είναι κάτι που ανήκει ήδη στο παρελθόν! Η πρωτοποριακή υπηρεσία Switch By Avis προσφέρει ευελιξία, τη δυνατότητα δοκιμής νέων τεχνολογιών και μοντέλων, καθώς και την επιλογή να οδηγεί κανείς οποιαδήποτε στιγμή το αυτοκίνητο της αρεσκείας του. Αποτελεί την ιδανική λύση για όσους δεν τους αρέσουν οι δεσμεύσεις, βαριούνται εύκολα και δε θέλουν να περιορίζονται σε μία μόνο επιλογή ή πολύ απλά δεν τους αρέσουν τα μακροχρόνια πλάνα! Κάνει fit στις τωρινές ανάγκες και επιθυμίες. Είσαι απαλλαγμένος από τις έξτρα έγνοιες και εστιάζεις μόνο σε αυτά που θέλεις και όχι πώς θα βρεις χρήματα για σέρβις, αλλαγή ελαστικών, ασφάλεια, κ.λπ. Εν ολίγοις, η ζωή σου γίνεται πιο απλή συνολικά. Έχεις τους ειδικούς να «ανησυχούν» και να φροντίζουν για σένα. Η Avis στηρίζει την απόλυτη ελευθερία επιλογών και το κάνει πράξη.

Switch by Avis – σημεία κλειδιά

0% προκαταβολή

Χωρίς κόστος εγγραφής: Ο κάθε πελάτης επιλέγει την κατηγορία αυτοκινήτου που θέλει και το πακέτο επιπλέον προνομίων που επιθυμεί, χωρίς καμία προκαταβολή και κόστος εγγραφής. Το μόνο που πληρώνει είναι το μηνιαίο μίσθωμα και το καύσιμο του.

Ευέλικτη χρονική δέσμευση: Η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής αυτοκινήτου είναι 1 μήνας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανανέωση της συνδρομής του για όσο επιθυμεί χωρίς ρήτρα.

All Inclusive Μίσθωμα χωρίς κρυφές χρεώσεις: Ο τιμοκατάλογος περιλαμβάνει τα πάντα! Αυτό σημαίνει 1.500χλμ/μήνα, ΦΠΑ, μικτή ασφάλεια (με ποσό ευθύνης) και ασφάλεια κλοπής (με ποσό ευθύνης). Παράλληλα, μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται η συντήρηση του οχήματος, η αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και οδική βοήθεια.