Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Σχεδόν έτοιμο το νέο Nissan X-Trail

Σχεδόν έτοιμο το νέο Nissan X-Trail

Δύο ακόμα καινούρια μοντέλα θα ακολουθήσουν την έλευση του νέου Qashqai στις αρχές του 2014.

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του μεσαίου SUV της Nissan, του X-Trail, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν το καλοκαίρι του 2014. Έως τώρα δεν υπάρχουν πολλές εικόνες, εκτός από την φωτογραφία που βλέπετε με το εμπρός φανάρι του μοντέλου.

Θα είναι αποκλειστικά 7θέσιο και θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το καινούριο Qashqai, αντικαθιστώντας παράλληλα και το υπάρχον X-Trail αλλά και το Qashqai+2. Θα προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και πετρελαίου, ενώ αργότερα θα προστεθεί και υβριδική έκδοση με πετρελαιοκινητήρα. Ακόμα, θα υπάρχουν εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.

Παράλληλα με την έλευση του νέου X-Trail, η Nissan ετοιμάζει ένα καινούριο μικρό οικογενειακό χάτσμπακ που θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2014. Πηγές μας μέσα από την Nissan μας αναφέρουν ότι τιμολογιακά θα βρίσκεται στην καρδιά την κατηγορίας, ενώ θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους, καλύτερη ποιότητα και περισσότερα συστήματα ασφαλείας και πολυμέσων σε σχέση με αυτά που προσφέρει η πλειοψηφία της κατηγορίας. Θα φέρει αρκετά μηχανικά μέρη από το νέο Qashqai, όπως οι βενζινοκινητήρες τούρμπο των 1,2 λίτρων και οι πετρελαιοκινητήρες των 1,5 λίτρων.

Ακόμα, το 2015 η γκάμα των SUV της ιαπωνικής φίρμας θα εμπλουτιστεί με την νέα γενιά Murano που θα είναι αποκλειστικά υβριδική με κινητήρα πετρελαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε