Driveit

Το νέο σύστημα της Ford παρκάρει αυτόματα ακόμα και χωρίς οδηγό (VIDEO)

Η Ford παρουσίασε ένα σύστημα πλήρως αυτόματου παρκαρίσματος σε εκδήλωση για τις μελλοντικές τεχνολογίες της εταιρείας.

Προς το παρόν υπό εξέλιξη, το σύστημα Fully Assisted Parking Aid επιτρέπει στον οδηγό να παρκάρει το αυτοκίνητό του, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο!

Με χρήση τεχνολογίας που ακόμη δεν είναι διαθέσιμη στα υφιστάμενα αυτοκίνητα παραγωγής, άρα και προς πώληση, τα συστήματα Active Park Assist και Fully Assisted Parking Aid χρησιμοποιούν αισθητήρες που ανιχνεύουν τις διαθέσιμες θέσεις για πάρκινγκ. Ο οδηγός ενεργοποιεί το σύστημα πατώντας μέσω ενός μπουτόν στο ταμπλό ή πάνω στο κλειδί του αυτοκινήτου, αφού προηγουμένως έχει βάλει «νεκρά» στο λεβιέ.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα