Δευτέρα, 26 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ford: Μείωση τιμών για το πολυμορφικό B-MAX

Ford: Μείωση τιμών για το πολυμορφικό B-MAX

Το Ford B-MAX αμέσως μετά το λανσάρισμά του αναδείχτηκε το δημοφιλέστερο μικρό πολυμορφικό όχημα στην Ευρώπη, με τις πωλήσεις του να καταλαμβάνουν μερίδιο 15,8% στην κατηγορία τον πολυμορφικών.

Οι Ευρωπαίοι αγόρασαν περισσότερα από 38.000 B-MAX το πρώτο εξάμηνο του 2013, ανεβάζοντάς το στην πρώτη θέση της κατηγορίας του στις αγορές της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου το δεύτερο τρίμηνο.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του B-MAX είναι ο μεγάλος χώρος αποσκευών, η ποιότητα κατασκευής και υλικών και οι προηγμένοι κινητήρες. Ακόμα, το Ford B-MAX υιοθετεί το μοναδικό Easy Access Door System με μηχανισμό εμπρός θυρών (με μεντεσέδες) και συρόμενες πίσω πόρτες. Αυτές ενσωματώνουν τις κεντρικές κολόνες του αμαξώματος διευκολύνοντας την πρόσβαση σε επιβάτες και αποσκευές.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει το νέο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost και τον 1.6 TDCi diesel, και οι δύο με κορυφαίες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2.

Το B-MAX βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών σύγκρουσης Euro NCAP. Επιπλέον, το αυτοκίνητο προσφέρει την τεχνολογία Ford MyKey, πρωτιά για τη βιομηχανία, που επιτρέπει στους γονείς να θέτουν περιορισμούς σε νεαρούς οδηγούς, προάγοντας έτσι την ασφάλεια.

Στην ελληνική αγορά προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις, με την τιμή για το βασικό Ford B-MAX 1.4 των 90 ίππων να είναι 12.797 ευρώ σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης και για τα 1.0 EcoBoost 100 PS και 1.6 TDCi 95 PS να είναι 14.208 και 16.720 ευρώ αντίστοιχα, πάντα με τις ίδιες προϋποθέσεις.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Ford ανασταίνει το Escort για την κατάκτηση της κινεζικής αγοράς

Νέα Ford Focus Sedan και Focus Electric στην έκθεση της Νέας Υόρκης

Ford: Ετοιμάζει Focus ST με ντίζελ κινητήρα και 185 ίππους

Νέο Ford Focus: Ανανεώνεται σχεδιαστικά και αποκτά νέους κινητήρες

Οδηγούμε το νέο Ford EcoSport

Αυτό είναι το νέο Ford Mustang που θα έρθει και στην Ευρώπη (VIDEO)

Ο απίστευτος Ken Block ξανακτυπά με το Gymkhana SIX (VIDEO)

Βρετανός καλλιτέχνης μετατρέπει το παλιό του Ford Fiesta σε… Transformer! (VIDEO)

Νέα Ford C-Max & Grand C-Max 1.0 Ecoboost από 16.970 ευρώ 

Το νέο σύστημα της Ford παρκάρει αυτόματα ακόμα και χωρίς οδηγό (VIDEO)

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε