Driveit

Έρχεται η έκδοση παραγωγής του Cupra Tavascan

Το Cupra Tavascan Concept που είδαμε τον Σεπτέμβριο του 2019 στην έκθεση Φρανκφούρτης θα εξελιχθεί σύντομα σε μια έκδοση παραγωγής που θα διατηρεί την αισθητική του πρωτοτύπου όπως αποκάλυψε ο Wayne Griffiths, πρόεδρος της SEAT και της Cupra.

Πιο συγκεκριμένα, ο Griffiths δήλωσε στο βρετανικό Top Gear: «Προχωράμε με την εξέλιξη του Tavascan. Δεν έχουμε ανακοινώσει ακριβώς το πότε, το πού και το πώς, όμως είναι το μεγάλο μας όνειρο που προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικότητα, και η σχεδιαστική εξέλιξη συνεχίζεται με απόλυτο οδηγό το πρωτότυπο.»

Διαβάστε περισσότερα στο Drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα