Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Η Hyundai αναδείχθηκε η «Πιο Καινοτόμος Μάρκα»

Η Hyundai αναδείχθηκε η «Πιο Καινοτόμος Μάρκα»

Το Center of Automotive Management (CAM), ένα ανεξάρτητο επιστημονικό ινστιτούτο ερευνών για το αυτοκίνητο και την κινητικότητα που εδρεύει στη Γερμανία, ανακήρυξε τη Hyundai την «Πιο Καινοτόμο Μάρκα» στην κατηγορία Autonomous Driving & ADAS στα Βραβεία 2023/2024 Automotive INNOVATIONS.

Η βράβευση αυτή προέκυψε μέσω μιας αυστηρής αξιολόγησης περίπου 1.000 καινοτομιών σε διάφορες κατηγορίες, εστιάζοντας σε παράγοντες όπως η πρωτοτυπία, η διαχρονικότητα και το όφελος των πελατών.

Τα τελευταία χρόνια, η Hyundai έχει προβεί σε μια αξιοσημείωτη μεταμόρφωση, εξελισσόμενη πέρα από την αυτοκινητοβιομηχανία, σε ηγέτη λύσεων έξυπνης κινητικότητας και τεχνολογιών αιχμής.

Η εταιρεία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και την ανάπτυξη για να δημιουργήσει καινοτόμες λύσεις που οραματίζονται το μέλλον της κινητικότητας πέρα από τους παραδοσιακούς τρόπους μετακίνησης.

Το 2023, η Hyundai Motor Europe ανακοίνωσε την ίδρυση της Hyundai Connected Mobility (HCM). Η εταιρεία αυτή είναι αφιερωμένη στη βελτίωση της εμπειρίας των οδηγών και στην προώθηση ενός ασφαλέστερου, εξυπνότερου και πιο συνδεδεμένου τρόπου μετακίνησης.

Οι στρατηγικές καινοτομίες της HCM, παράλληλα με την ευρύτερη εξέλιξη της Hyundai τα τελευταία χρόνια, συνέβαλαν καθοριστικά στην απόκτηση αυτής της εξαιρετικής αναγνώρισης από το CAM.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την βράβευσή μας ως η «Πιο Καινοτόμος Μάρκα» στην κατηγορία Autonomous Driving & ADAS»αυτή από το Center of Automotive Management, δήλωσε ο κ. Marcus Welz, CEO της Hyundai Connected Mobility. «Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να μεταμορφώσουμε την κινητικότητα και να επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία στο αυτοκίνητο δημιουργώντας συνδεδεμένα οικοσυστήματα που τοποθετούν στο κέντρο τις ανάγκες των πελατών».

Αγκαλιάζοντας το concept των οχημάτων που καθορίζονται από λογισμικό (Software Defined Vehicles -SDV), η HCM στοχεύει να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω ψηφιακών και συνδεδεμένων τεχνολογιών αυτοκινήτων. Γεγονός αποτελεί ότι όλα τα οχήματα της Hyundai από τις βασικές τους εκδόσεις διαθέτουν υπηρεσίες Bluelink® οι οποίες προσφέρουν μια σειρά από κορυφαίες λειτουργίες συνδεσιμότητας, βελτιώνοντας την οδηγική εμπειρία με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, απομακρυσμένη πρόσβαση και πολλές ακόμη λειτουργίες στο αυτοκίνητο.

Άλλες ψηφιακές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων Over-the-Air (OTA), των Features on Demand (FOD) και των εφαρμογών Vehicle-to-Everything (V2X), παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του πελάτη. Αυτές οι ολοκληρωμένες λύσεις συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας ήταν βασικοί παράγοντες στην κατάκτηση του βραβείου καινοτομίας τoυ CAM.

Η Hyundai Connected Mobility στοχεύει να βελτιώσει την εμπειρία των οδηγών, παρέχοντας λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις