Παρασκευή, 30 Αυγ.
29oC Αθήνα

Η Lynk & Co Hellas Ανακοινώνει Δυναμική Στρατηγική Ανάπτυξης

Η Lynk & Co Hellas Ανακοινώνει Δυναμική Στρατηγική Ανάπτυξης

Η Lynk & Co Hellas παρουσιάζει το στρατηγικό της πλάνο για την επέκταση και προώθηση του brand στην ελληνική αγορά, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων και σημείων επισκευών και συντήρησης σε όλη τη χώρα, προσφέροντας στους καταναλωτές άμεση πρόσβαση στα καινοτόμα και τεχνολογικά προηγμένα οχήματα της Lynk & Co.

Το πρώτο ορόσημο αυτής της δυναμικής στρατηγικής ανάπτυξης είναι το πρώτο Lynk & Co Space στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι, προσφέροντας στους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία του brand Lynk & Co.
Για την ενίσχυση της εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, η Lynk & Co είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις παρακάτω συνεργασίες:

– Α. Παντόπικος Ε.Π.Ε.,Ιερά Οδό 155, Αιγάλεω ως Επίσημος Συνεργάτης Πωλήσεων και Υπηρεσιών Aftersales

– PNT CARS – ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ,16ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Θηβαΐδος 2, Κηφισιά ως Επίσημος Συνεργάτης Υπηρεσιών Aftersales

Η Παντόπικος, με την εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία της στον τομέα της αυτοκίνησης, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής για τα Volvo Cars. Γνωστή για τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την τεχνική κατάρτιση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η Παντόπικος Α.Ε. έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών.

Η Παντόπικος Α.Ε., στην Ιερά Οδό 155, θα λειτουργεί και ως σημείο πώλησης σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη από την επιτυχημένη φήμη της ως επισκευαστής. Αυτή η εξέλιξη στον τομέα των πωλήσεων αναδεικνύει τον ενισχυμένο ρόλο της Παντόπικος στο δίκτυο της Lynk & Co, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει τη διαρκή δέσμευσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και εξειδίκευσης προς τους πελάτες της.

Επιπλέον, η Lynk & Co Hellas ανακοινώνει την πρώτη της συνεργασία με την MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. η οποία αναλαμβάνει ως Επίσημος Συνεργάτης Πωλήσεων και Υπηρεσιών Aftersales στα Ιωάννινα. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της Lynk & Co στην ελληνική αγορά και ενισχύει τη διαθεσιμότητα στην περιοχή της Ηπείρου.

Η MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσημο σημείο πώλησης των brands όπως Volvo, Kia, Jeep, Opel, Alfa Romeo, Fiat, Hyundai και Citroen. Με ισχυρή φήμη στον τομέα των υπηρεσιών αυτοκίνησης της Βόρειας Ελλάδας, η MAXX Motors είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στην παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η συνεργασία με την Lynk & Co αντιπροσωπεύει ένα νέο ορόσημο στη δέσμευση της MAXX Motors για την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Α. Παντόπικος, την PNT CARS και την MAXX Motors στην οικογένεια της Lynk & Co», δήλωσε ο Domen Habič, Πρόεδρος της SEEAG και της Lynk & Co Hellas. «Αυτές οι συνεργασίες είναι τα πρώτα βήματα στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές πρόσβαση στα καλύτερα οχήματα και να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους για σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις κινητικότητας. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη αυτών των νέων συνεργασιών και είμαστε βέβαιοι ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της Lynk & Co στην Ελλάδα».

Καθώς η Lynk & Co Hellas συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή. Το στρατηγικό μας πλάνο αποσκοπεί στην ανάπτυξη έως και 15 σημείων πώλησης και συντήρησης σε όλη την Ελλάδα.

Για πλήρη λίστα του δικτύου μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε εδώ.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις