Site icon NewsIT

Ο Φερνάντο Αλόνσο δοκιμάζει τη νέα Ferrari LaFerrari

11.04.2013 | 13:34
Ο Φερνάντο Αλόνσο δοκιμάζει τη νέα Ferrari LaFerrari

Ο Φερνάντο Αλόνσο εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο κενό που υπήρχε από το Γκραν Πρι της Μαλαισίας μέχρι αυτό της Κίνας και επισκέφτηκε το κεντρικά της Ferrari στο Μαρανέλο και οδήγησε τη LaFerrari.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία, ο Ισπανός οδηγός έχει συμμετάσχει ενεργά στην εξέλιξη του νέου hypercar της Ferrari, με τον ίδιο να τονίζει σε δηλώσεις του ότι του αρέσει πολύ να περνά χρόνο στο Μαρανέλο. «Είμαι πάντα ευτυχής όταν περνάω λίγες μέρες στο εργοστάσιο» ανέφερε ο Αλόνσο. «Εκτός από το να παρακολουθώ τις εργασίες στο μονοθέσιο και να είμαι σε στενή επαφή με την ομάδα, μου δίνεται η ευκαιρία να επισκέπτομαι και το εργοστάσιο παραγωγής που είναι η καρδιά της εταιρείας. Μου δίνεται η ευκαιρία να συναντώ ανθρώπους που δεν είναι στο φως της δημοσιότητας, αλλά έχουν μια τεράστια αγάπη για τη δουλειά τους».

Ο Αλόνσο δεν παρέλειψε να καθίσει για ακόμα μια φορά πίσω από το τιμόνι της LaFerrari και να κάνει μερικούς γύρους στο Φιοράνο, την ιδιόκτητη πίστα της εταιρείας. Ο σκοπός υποτίθεται πως ήταν να κάνει δύο αργούς γύρους για να συλλέξουν κάποια δεδομένα οι μηχανικοί. Όμως ο Αλόνσο όχι μόνο πήγε όσο γρηγορότερα μπορούσε, αλλά έβαλε και το συνοδηγό του -και οδηγό αγώνων τουρισμού- Αντρέα Μπερτολίνι να κρατήσει χρόνο με το κινητό του. Δείτε το βίντεο…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Video: Δύο Ferrari F50… εκτός εαυτού

Ταξίδι στο παρελθόν με μια Ferrari 365 GT 2+2 του 1967

Μοίρασε bonus στους υπαλλήλους της η Ferrari

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version