Driveit

Πώς έσπασε o Noris τη σαμπάνια στους πανηγυρισμούς από τη νίκη του στη Βραζιλία για τη Formula 1

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα στο Σάο Πάολο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν πανηγύρισε με τον τρόπο που θα ήθελε ο Λάντο Νόρις τη νίκη του στο Grand Prix της Formula 1 στη Βραζιλία.

Ο Βρετανός, πρωταθλητής του 2025, κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Σάο Πάολο και όταν ανέβηκε στο βάθρο, επιχείρησε να κάνει κάτι που συνηθίζει με τη σαμπάνια.

Όπως είχε πει παλιότερα, «αντί να την κουνήσεις για να ψεκάσεις, μπορείς να τη χτυπήσεις κάτω. Αρκεί να αντέξει το μπουκάλι»!

Έλα, όμως, που το μπουκάλι δεν άντεξε, έσπασε και ενώ τον έλουζαν με τις σαμπάνιές τους οι Φερστάπεν και Χάτζαρ που είχαν τη 2η και την 3η θέση, δέχτηκε και πυροτεχνήματα στο πρόσωπο, χωρίς να τραυματιστεί, γελώντας κιόλας.

Δηλώσεις

Λάντο Νόρις – McLaren

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, και προφανώς η εκκίνηση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Υπήρξαν πολλές προκλήσεις σήμερα – οι συνθήκες, η μετάβαση σε σλικ ελαστικά σε βρεγμένο οδόστρωμα… Το σημαντικότερο είναι ότι παρέμεινα ψύχραιμος και δεν έκανα λάθη. Αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την pole position χθες, καθώς και την ευκαιρία για τη νίκη. Φέτος, όποτε μου δόθηκε μια τέτοια ευκαιρία, τις περισσότερες φορές κατάφερα να την αξιοποιήσω».

Μαξ Φερστάπεν – Red Bull – Ford

«Ήταν ένας απαιτητικός αγώνας. Οι πρώτοι γύροι ήταν πολύ σημαντικοί και προσπέρασα πολλά μονοθέσια. Το πρώτο «στιντ» με τα ενδιάμεσα ελαστικά ήταν εξαιρετικά δυνατό. Μετά από αυτό, δεν ξέρω αν υπέστη κάποια ζημιά… Η ισορροπία χάλασε».

Ισάκ Χάτζαρ – Red Bull – Ford

«Ήταν τόσο, τόσο δύσκολο, τόσο απαιτητικό, ειδικά η αλλαγή από το μαλακό ελαστικό στο ενδιάμεσο, αποφεύγοντας τις παγίδες. Είδες πόσο δύσκολο ήταν να οδηγήσεις. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην τρίτη θέση σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα