Δευτέρα, 21 Οκτ.
20oC Αθήνα

Στην Ελλάδα η νέα Yamaha MT-09 με νέο αυτόματο – σειριακό σύστημα μετάδοσης Y-AMT

Στην Ελλάδα η νέα Yamaha MT-09 με νέο αυτόματο – σειριακό σύστημα μετάδοσης Y-AMT

Διαθέσιμη από το δίκτυο επίσημων συνεργατών Yamaha είναι η νέα ΜΤ-09, η οποία εφοδιάζεται με ένα νέο σύστημα μετάδοσης.

Η αλλαγή σχέσεων μόνο με το χέρι, σε αντίθεση με τον συνδυασμό ποδιού και χεριού, είναι πιο γρήγορη και απαιτεί λιγότερο χρόνο σκέψης. Η χειροκίνητη μετάδοση MT δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη για πιο σαφείς αλλαγές ταχυτήτων με τις άκρες των δαχτύλων και χωρίς τη χρήση συμπλέκτη, μέσω ενός διαισθητικού, απτικού διακόπτη see-saw, ο οποίος επιτρέπει την απελευθέρωση της πλήρους ισχύος και του συνόλου των σπορ δυνατοτήτων της MT-09.

Εναλλακτικά, στην Αυτόματη Μετάδοση (AT), υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε δύο λειτουργίες. Για πιο δυναμική οδήγηση, η λειτουργία D+ προσφέρει σπορ και επιθετική αλλαγή ταχυτήτων και η λειτουργία D προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία αλλαγής ταχυτήτων.

Η αλλαγή μεταξύ MT και AT εν κινήσει, γίνεται από το εύχρηστο κουμπί AT/MT που βρίσκεται στο επάνω μέρος του δεξιού χειριστηρίου του τιμονιού.

Η νέα Yamaha MT-09 εφοδιάζεται με κινητήρα τετράχρονο, υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο, 890 κ.εκ., με ισχύ 87,5 kW (119 PS) / 10.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 93,0 Nm / 7.000 σ.α.λ. Η μέση κατανάλωση είναι στα 5,6 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 116 γρ./χλμ.

Η νέα Yamaha MT-09 κοστίζει 11.790 ευρώ.

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις