Site icon NewsIT

Τα ηλεκτρικά ECOCAR και σε επαγγελματικές εκδόσεις

19.10.2024 | 11:00
Τα ηλεκτρικά ECOCAR και σε επαγγελματικές εκδόσεις

Εκτός από μικρά και ευέλικτα ηλεκτρικά επιβατικά, η ECOCAR λανσάρει στη χώρα μας και τα ηλεκτρικά επαγγελματικά Εcocar Victory.

Σε τρεις εκδόσεις, van, pick up και double cabin είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα τα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά Εcocar Victory της ECOCAR.

Και τα τρία είναι ειδικά σχεδιασμένα για μεγάλα ωφέλιμα φορτία, και παρέχουν γρήγορες και αποτελεσματικές επαγγελματικές λύσεις με ευελιξία, ταχύτητα και οικονομία στη χρήση.

Το Ecocar Van, με εξωτερικές διαστάσεις 4,400μ. μήκος, 1,650μ. πλάτος και 1,920μ. ύψος, προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 965 κιλών και έχει 3 πόρτες για εύκολη πρόσβαση

Η δεύτερη έκδοση είναι η μονοκάμπινη Victory Pick up Single Cabin και η τρίτη έκδοση η αντίστοιχη διπλοκάμπινη. Το Ecocar Victory Double Cabin, έχει ωφέλιμο φορτίο 1.115 κιλά. Τα επαγγελματικά φέρουν ατσάλινους τροχούς 14 ιντσών, δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, σύστημα ABS και EBD και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι.

Στον τομέα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας διαθέτουν αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, αναπτήρα και παροχή 12V.

Όλα τα μοντέλα της γκάμας Victory τροφοδοτούνται από έναν σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη τοποθετημένο στο πίσω μέρος, που μεταφέρει 80 ίππους και 200Nm ροπής στον πίσω άξονα. Η δε μπαταρία λιθίου σιδήρου φωσφόρου, χωρητικότητας 41,86 kWh, χαρίζει αυτονομία 300 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 100 χλμ./ώρα.

Ως προς την πλήρη φόρτιση, χρειάζεται 1 ώρα και 40 λεπτά από ταχυφορτιστή και περίπου 7-10 ώρες από ένα wallbox.

Το Ecocar Victory Van κοστίζει 26.600 ευρώ, το Victory Pick up Single Cabin 25.500 ευρώ και το Victory Pick up Single Cabin 28.800 ευρώ.

 

Tags:

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version