Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Δοκιμάζουμε το νέο Volvo S60 D2

Δοκιμάζουμε το νέο Volvo S60 D2

Η πιο οικονομική, 1.600άρα έκδοση ντίζελ του S60 υποστηρίζει με σθένος τις βασικές αξίες της Volvo, με μεγάλη επιτυχία στην καμπίνα και λιγότερη στο δρόμο.

Μέσα σε ένα Volvo συναντάς κάποιες βασικές αξίες που οι Σουηδοί τις τιμούν σταθερά. Πρώτα απ’ όλα το σκανδιναβικό ντιζάιν, στη συνέχεια τα πολύ καλά καθίσματα, το ποιοτικό ηχοσύστημα, τον τέλειο κλιματισμό…

Το S60 υπέστη πρόσφατα ένα φρεσκαρισματάκι, με νέους προφυλακτήρες, μεγαλύτερο σήμα στη μάσκα ανασχεδιασμένα φώτα και στα φλας τύπου LED. Ακόμα, προσφέρονται ζάντες σε νέα σχέδια.

Στην καμπίνα, υπάρχουν νέες ταπετσαρίες, αλλαγές στις διακοσμητικές ξύλινες επενδύσεις και στα διακοσμητικά των αεραγωγών. Ακόμα, στον έξτρα εξοπλισμό διατίθεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με τα τρία θέματα που γνωρίσαμε στο V40 -εκτός από το Summum, όπως το δικό μας που το διέθετε στάνταρ. Το σύστημα πολυμέσων Sensus Connected Touch διατίθεται αρχικά ως αξεσουάρ και μετατρέπει την οθόνη 7” σε οθόνη αφής, δίδοντας τη δυνατότητα χειρισμού της από εκεί, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με το Smartphone σας και με το διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε