Site icon NewsIT

Οδηγούμε τη νέα Mercedes-Benz S-Class

22.07.2013 | 14:08
Οδηγούμε τη νέα Mercedes-Benz S-Class

Η νέα S-Class είναι τόσο προηγμένη τεχνολογικά που θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε και μαγική. Άλλωστε η νέα ανάρτηση Magic Ride Control μια τέτοια μίξη υπονοεί...

Ήρεμα, αθόρυβα και με αυτοπεποίθηση, η ασημένια Mercedes-Benz S-Class διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο. Ο V8 της S500 με τα 4,7 λίτρα χωρητικότητας με τις δύο τουρμπίνες, ίσα που γίνεται αντιληπτός από την ακοή, καθώς το αυτόματο κιβώτιο επιλέγει την 7η με μια βελούδινη αλλαγή και ρίχνει τις στροφές κάτω από τις 2.000 rpm. 

Ο συνδυασμός ταχύτητας και ηρεμίας είναι εντυπωσιακός. Αν εξαιρέσεις κάποιον απόμακρο θόρυβο που προέρχεται από τα λάστιχα και μια ελάχιστη εισροή αέρα από την ηλιοροφή, η ησυχία που επικρατεί με 160 km/h είναι σχεδόν… εκκωφαντική. Το αυτοκίνητο μαζεύει χιλιόμετρα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια, διατηρώντας τους επιβάτες του σε ένα «κουκούλι» γαλήνης και εντυπωσιακής άνεσης. 

Η έκτη γενιά της S-Class είναι πολλά υποσχόμενη. Η προηγούμενη ήταν ούτως ή άλλως ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο στο είδος του, έτσι η νέα ναυαρχίδα της Mercedes-Benz έπρεπε να υπερβεί όλες τις προσδοκίες που δημιούργησε από τη στιγμή της παρουσίασή της, στις αρχές Μαΐου. Με λίγα λόγια, η νέα S- Class είναι ένα πραγματικό φρούριο τεχνολογίας, με αποκλειστικό σκοπό να υπερκεράσει όλα τα αυτοκίνητα της πολυτελούς κατηγορίας, όπως η BMW Σειρά 7, το Audi A8, η Jaguar XJ και το Lexus LS. 

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version