Site icon NewsIT

Οδηγούμε το νέο Audi S3

22.04.2013 | 15:34
Οδηγούμε το νέο Audi S3

Το S3 της 3ης γενιάς είναι ένα αυτοκίνητο που έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, καθώς είναι βασισμένο στο εξαιρετικό νέο Audi Α3 που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες.

Με τον εντελώς νέο δίλιτρο κινητήρα τούρμπο, που αποδίδει 35 ίππους και 3 kgm ροπής παραπάνω από το προηγούμενο, και το βελτιωμένο σύστημα τετρακίνησης με πολύδισκο κεντρικό συμπλέκτη τύπου Haldex, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να είναι το αυτοκίνητο οδηγικά ενδιαφέρον. 

Το S3 σίγουρα δεν είναι για όσους θέλουν να φωνάζουν ότι έχουν γρήγορο αυτοκίνητο. Αυτό φαίνεται από τη μάλλον συντηρητική εμφάνισή του σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Πάντως, τα ιδιαίτερα εξωτερικά στοιχεία του είναι όλα υψηλής αισθητικής – ειδικά οι στάνταρ 18άρες ζάντες πλάτους 7,5 ιντσών, που σε συνδυασμό με την 25 mm χαμηλότερη ανάρτηση δίνουν στο νέο S3 πιο επιθετική στάση από το νορμάλ Audi Α3. 

Το εσωτερικό του S3 είναι απόλυτα ορθολογικό. Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική, με ευρύτατο φάσμα ρυθμίσεων και καλή ορατότητα γύρω-γύρω. Το ταμπλό έχει σωστή διάταξη, η κεντρική οθόνη πληροφοριών είναι τοποθετημένη ψηλά και όλα τα χειριστήρια έχουν την ίδια ελαφριά αίσθηση. Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι η ποιότητα των υλικών σε όλη την καμπίνα.

 Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

 

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version