Είναι οριστικό κι επίσημο πλέον ότι από σήμερα ανήκει στην ηγετική πυραμίδα του MEGA.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του newsit.gr πριν από λίγες ημέρες η Άννα Βλαβιανού αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 όπου για δύο χρόνια ήταν Corporate Communications and PR Director του σταθμού, για να πάει στο MEGA.

Επίσημα λοιπόν σήμερα «το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Άννα Βλαβιανού, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Corporate Communications & PR Director. 

vlavianou

Στέλεχος με επιτυχημένη πορεία, πολυετή πείρα και δημιουργικές ικανότητες η Άννα Βλαβιανού θα ενισχύσει περαιτέρω το δυναμικό του MEGA και θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην υλοποίηση της στρατηγικής του.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Melas Blog
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας