Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε καιρό να πιάσει την πένα και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το αποτέλεσμα θα κάνει το φιλοθεάμον κοινό να γελάσει, αλλά και να προβληματιστεί. 

Μετά από αρκετά χρόνια λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε το κείμενο και μάλιστα με αφορμή, με αναφορά σε έναν σπουδαίο αγωνιστή, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη.

Πώς θα ήταν σήμερα ο έλληνας αγωνιστής και επαναστάτης, αλλά και πώς σχετίζεται με το σήμερα; Ποιος είναι ο μύθος και ποια η πραγματικότητα; Πόσο επίκαιρος είναι ο Καραϊσκάκης 200 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821;

Όλα αυτά τα ερωτήματα αλλά και πολλά ακόμα θα απαντηθούν στην παράσταση του έργου «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που έχει γράψει ο Λάκης Λαζόπουλους με θέμα τη μορφή του μεγάλου αγωνιστή μέσα από τα μάτια δυο ανθρώπων της εποχής του. Μαζί του στη σκηνή η Ελένη Ουζουνίδου και ο Σπύρος Γραμμένος που έχει αναλάβει τη μουσική σύνθεση και επιμέλεια της παράστασης.

Την κωμωδία με την ανατρεπτική ματιά του Λαζόπουλου σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα!

Melas Blog
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας