Site icon NewsIT

BURIED

08.10.2010 | 10:44
BURIED

Ο Πολ Κόνροϊ δεν είναι έτοιμος να πεθάνει. Όταν, όμως, ξυπνάει 2 μέτρα κάτω από τη γη, χωρίς ιδέα για το ποιος ή γιατί τον έκλεισε εκεί, η ζωή του γίνεται μονομιάς, μάχη για επιβίωση.

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΡΑΙΑΝ ΡΕΙΝΟΛΝΤΣ, ΣΤΙΒΕΝ ΤΟΜΠΟΛΟΣΚΙ, ΙΒΑΝΑ ΜΙΝΟ

Σκηνοθεσία

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΚΟΡΤΕΣ

Σενάριο

ΚΡΙΣ ΣΠΑΡΛΙΝΓΚ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Διάρκεια

95′

Είδος Ταινίας

ΘΡΙΛΕΡ

Υπόθεση

Ο Πολ Κόνροϊ δεν είναι έτοιμος να πεθάνει. Όταν, όμως, ξυπνάει 2 μέτρα κάτω από τη γη, χωρίς ιδέα για το ποιος ή γιατί τον έκλεισε εκεί, η ζωή του γίνεται μονομιάς, μάχη για επιβίωση. Θαμμένος, μόνο μ’ ένα μόνο κινητό τηλέφωνο κι έναν αναπτήρα, η επαφή του με τον έξω κόσμο και η ικανότητα του να συνδέσει τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να ανακαλύψει το μέρος που βρίσκεται, είναι εξοργιστικά περιορισμένες. Το κακό σήμα, η μπαταρία που τελειώνει, το οξυγόνο που ελαττώνεται γίνονται οι μεγαλύτεροι εχθροί του σε μια στενόχωρη μάχη με το χρόνο. Σε κατάσταση πανικού, απόγνωσης, παραληρήματος, ο Πόλ έχει μόνο 90 λεπτά για να μπορέσει να σωθεί, πριν ο χειρότερος εφιάλτης του γίνει πραγματικότητα.

Κριτικη

Ταινία που θα σου μείνει για καιρό στην μνήμη και αν είχαν αφήσει τον Αμερικάνικό φιλμικό σχεδιασμό στην άκρη θα μιλάγαμε για ταινία που θα μιλάγαμε για καιρό. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που καθιστούν μια ταινία αριστούργημα στο είδος του θρίλερ ποιες είναι αυτές η πολυπλοκότητα και το κλειστοφοβικό σύμπαν . Ο Κόρτες πετυχαίνει στο δεύτερο αλλα αποτυγχάνει πλήρως στο πρώτο και το κάνει απίστευτα απλοϊκό για το κοινό της Αμερικής και όχι μόνο. Βεβαια αν σας αγχώνει το σκοτάδι μην πάτε η ταινία έχει μπόλικο από αυτό.

Κριτική/Επιμέλεια: Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version