Κυριακή, 7 Ιουλ.
26oC Αθήνα

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ

Ο Μπεν, ένας 50άρης πρώην επιχειρηματίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες τελευταία στον επαγγελματικό τομέα και προσπαθεί να σώσει την καριέρα του.

Info

Βαθμολογία

****

Πρωταγωνιστές

Μάικλ Ντάγκλας,Σούζαν Σαράντον,Ντάνι Ντε Βίτο

Σκηνοθεσία

Μπράιαν Κόπελμαν, Ντέιβιντ Λεβιέν

Σενάριο

Μπράιαν Κόπελμαν

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Διάρκεια

90′

Χρονολογία παραγωγής

2009

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Είδος Ταινίας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΚΩΜΩΔΙΑ

Υπόθεση

Ο Μπεν, ένας 50άρης πρώην επιχειρηματίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες τελευταία στον επαγγελματικό τομέα και προσπαθεί να σώσει την καριέρα του. Παράλληλα, έχει να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές του ανησυχίες, που του δημιουργούν προβλήματα με το αντίθετο φύλο. Γι’ αυτό άλλωστε και η ζωή του έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Κριτικη

Ο Αξιότιμος Κύριος είναι μια δραματική κομεντί, ένα ανεξάρτητο αριστούργημα το οποίο διαθέτει ένα λαμπερό cast πρωταγωνιστών: Μάικλ Ντάγκλας Σούζαν Σαράντον και Μαίρη Λουίζ Πάρκερ Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τους σεναριογράφους του “Ocean’s Thirteen”, Μπράιαν Κόπελμαν και Ντέιβιντ Λεβιέν, ενώ στην παραγωγή τον Στίβεν Σόντερμπεργκ. Στο ρεζουμέ πρόκειται ίσως για την πιο προσωπική ταινία του Μαικλ Ντάγκλας, βέβαια βοηθάει και το γεγονός ότι είναι κομμένη και ραμμένη πάνω του . Πιστεύω ότι αν δεν είναι η καλύτερη είναι ίσως μια από τις καλύτερες ταινίες που έχει παίξει .Βεβαια ιδιατερη μνεία πρεπει να κάνουμε και στην Σούζαν Σαράντον που τον επακολουθεί επάξια. Αξίζει να την δείτε γιατί είναι ωραία η γλυκόπικρη γεύση που σας αφήνει , εξάλλου έτσι δεν είναι και η ζωή .

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε