Site icon NewsIT

Το χρονικό της Νάρνια: Ο ταξιδιώτης της Αυγής 3D

09.12.2010 | 12:33
Το χρονικό της Νάρνια: Ο ταξιδιώτης της Αυγής 3D

Ο Έντμουντ και η Λούσι, μαζί με τον ξάδερφό τους Γιουστέις, τον μεγαλοπρεπή φίλο τους Κάσπιαν και ένα ριψοκίνδυνο ποντίκι με το όνομα Ρίπιτσιπ, βρίσκονται ξαφνικά μέσα σε έναν πίνακα.

Info

Βαθμολογία

***1/2

Πρωταγωνιστές

ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΜΠΙΛ ΝΑΙ, ΜΠΕΝ ΜΠΑΡΝΣ, ΣΚΑΝΤΑΡ ΚΕΙΝΣ, ΤΖΟΡΤΖΙ ΧΕΝΛΙ, ΟΥΙΛ ΠΟΥΛΤΕΡ

Σκηνοθεσία

ΜΑΙΚΛ ΑΠΤΕΝΤ

Σενάριο

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΡΚΟΥΣ, ΣΤΙΒΕΝ ΜΑΚΦΙΛΙ, ΜΑΙΚΛ ΠΕΤΡΟΝΙ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Διάρκεια

113′

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Είδος Ταινίας

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Υπόθεση

Ο Έντμουντ και η Λούσι, μαζί με τον ξάδερφό τους Γιουστέις, τον μεγαλοπρεπή φίλο τους Κάσπιαν και ένα ριψοκίνδυνο ποντίκι με το όνομα Ρίπιτσιπ, βρίσκονται ξαφνικά μέσα σε έναν πίνακα και στο πλοίο Dawn Treader. Η αποστολή τους – από την οποία εξαρτάται η μοίρα ολόκληρης της Νάρνια – θα τους οδηγήσει σε μυστηριώδη νησιά, σε μοιραίες αναμετρήσεις με μαγικά πλάσματα και απειλητικούς εχθρούς, αλλά και στην επανασύνδεση με τον φίλο και προστάτη τους, το λιοντάρι Άσλαν.

Κριτικη

Η Νάρνια έχει τον ίδιο δρόμο με τον Χαρουλη τον Πότερ. Απαραδεκτό Ντεμπούτο και όσο η σειρά συνεχίζεται τα πράγματα αλλάζουν. Μάλλον εδώ πρέπει να φταίει και το studio που δεν άφηνε το σκοτάδι της Narnia να φανεί στην Οθόνη, Η ταινία είναι αυτό που λέμε χάρμα οφθαλμών ,μια ταινία που δεν θέλεις να τελειώσει και να κάθεσαι για τουλάχιστον 10 ώρες να την βλέπεις. Μάλλον ωρίμασε και άλλαξε και εγινε εντυπωσιακή! Χαίρομαι όταν βλέπω καλές παραγωγές που με οδηγούν σε φανταστικά μονοπάτια. Μια ταινία για όλες τις ηλικίες .

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version