Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ekloges.ypes.gr – Δημοψήφισμα 2015: Live αποτελέσματα

ekloges.ypes.gr – Δημοψήφισμα 2015: Live αποτελέσματα

Αποτελέσματα – Δημοψήφισμα 2015: Με τη συνδρομή της εταιρίας Singular Logic, και με την αξιοποίηση της ιστοσελίδας ekloges.ypes.gr του Υπουργείου Έσωτερικών θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση και η μετάδοση από τα αποτελέσματα δημοψηφίσματος 2015.

Για την άμεση μετάδοση των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματος θα αξιοποιηθούν και κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα έχουν στη διάθεσή τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
Οι διαδικασίες αυτές θα λειτουργήσουν παράλληλα µε τις υφιστάµενες, (αποστολή µέσω Δήµων / Περιφερειακών Ενοτήτων, µετάδοση στην Κ.Υ. του Υπουργείου κλπ), καθώς η αξιοποίηση των κινητών τηλεφώνων έχει ως στόχο την ταχύτερη δυνατή συλλογή του αποτελέσµατος από περίπου 4.800 τυχαία εκλογικά τµήµατα σε όλη την επικράτεια. Για την υλοποίηση της διαδικασίας θα χρησιµοποιηθεί ένα κινητό τηλέφωνο µε ενσωµατωµένη ειδική εφαρµογή, µέσω του οποίου ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος θα αναµεταδώσει τα δεδοµένα των αποτελεσµάτων της ψηφοφορίας.
Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
Διαβάστε εδώ τα πάντα για το
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015

Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για το Δημοψήφισμα 2015

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Δείτε την εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών με όλα τα αποτελέσματα

Μπορείτε να δείτε Αποτελέσματα Δημοψηφίσματος 2015 και στην ειδική σελίδα του www.newsit.gr
Το κινητό τηλέφωνο θα διατεθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών & ΔΑ και θα παραδοθεί σε κάθε Δικαστικό Αντιπρόσωπο µαζί µε το λοιπό εκλογικό υλικό. Το Υπουργείο Εσωτερικών & ΔΑ και η ανάδοχος εταιρεία (Singular Logic) θα διαθέσουν ενηµερωτικό – εκπαιδευτικό υλικό για όλη την διαδικασία.
Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει θέσει σε εφαρμογή και ειδική σελίδα για τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος (http://ekloges.ypes.gr/)
Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015

Αποτελέσματα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε