Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Α. Φιλιππίδης στον ΣΚΑΙ: Μέχρι την Τρίτη θα είμαι Αθήνα – Αιχμές για τον Προβόπουλο

Α. Φιλιππίδης στον ΣΚΑΙ: Μέχρι την Τρίτη θα είμαι Αθήνα – Αιχμές για τον Προβόπουλο

 Αρνήθηκε όλες τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Φιλιππίδης από την Αμερική όπου βρίσκεται ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν κρύβεται και πως θα εμφανιστεί τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα δήλωσε πως “το αργότερο την Τρίτη θα είμαι στην Ελλάδα”. 

Ο κ. Φιλιππίδης δήλωσε πως άφησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε πολύ καλή κατάσταση και πως πουθενά στο εισαγγελικό πόρισμα δεν αναφέρεται πως πήρα μίζα, αλλά απλά υπάρχουν χρήματα “άγνωστης προέλευσης”. 

Μιλώντας στην εκπομπή ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ δήλωσε πως εάν τον είχαν καλέσει οι εισαγγελείς θα τους είχε εξηγήσει τι χρήματα είναι αυτά τα λεγόμενα “άγνωστης προέλευσης” και θα απαντοπύσε για το 1,4 εκατομμύρια ευρώ που φαίνονται αδήλωτα. 

Για τα δάνεια που δόθηκαν σε επιχειρηματίες και αυτά είτε δεν πληρώνονται είτε δεν πήγαν εκεί που είχαν προορισμό δήλωσε πως όταν ερχόντουσαν επιτυχημένες εταιρείες έδινε δάνεια το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ δήλωσε πως ούτε ένα ευρώ από τα δάνεια αυτά δεν έφυγαν στο εξωτερικό. 

Για το δάνειο στην εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη συνολικού ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ δήλωσε πως σωστά δόθηκε, ενώ άφησε αιχμές για τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο λέγοντας πως μετά το δάνειο το δικό του, ο διοικητής έδωσε άδεια στον κ. Λαυρεντιάδη να χειριστεί 2 δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. 

H ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλο το εισαγγελικό πόρισμα με τις “τρανταχτές” συλλήψεις για το ΤΤ – Μεγάλα ποσά φαίνεται πως εντοπίζονται σε λογαριασμούς του Α. Φιλιππίδη

Το e-mail Κοντομηνά στους εργαζόμενους του Alpha

ΤΤ: Η αμαρτωλή πορεία των δανείων που κατέληγαν σε προσωπικούς λογαριασμούς, σε αγορές ακινήτων στο εξωτερικό και σε offshore! Το πόρισμα -καταπέλτης
Φωτιά το πόρισμα για τα «κόκκινα» δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου! «Καίει» τον Φιλιππίδη: Αν πήρα ένα ευρώ, να πάω φυλακή! Μπήκα πλούσιος στο Τ.Τ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε