Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ακόμη μία σύλληψη για τον ένα τόνο ηρωίνης – 11 μέχρι τώρα οι συλληφθέντες

Ακόμη μία σύλληψη για τον ένα τόνο ηρωίνης – 11 μέχρι τώρα οι συλληφθέντες

Eνα ακόμα άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω τους ενός τόνου, που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, μετά από μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής, συνελήφθη και κρατείται.

Σύμφωνα με πηγές από το λιμενικό σώμα, πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, στον οποίο είχε σταλεί μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου και είχε καταφέρει να διαφύγει.Ο συλληφθείς παραδόθηκε αυτοβούλως.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση της ποσότητας ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 1.133,420 κιλών και αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν συλληφθεί έως τώρα 11 άτομα.

Πρόκειται για έξι Έλληνες, εκ των οποίων και ένας ανήλικος, οι οποίοι θα απολογηθούν την Τρίτη και για πέντε Τούρκους υπηκόους, που θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Στους συλληφθέντες, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σε ό, τι αφορά την διάπραξη κακουργημάτων διακίνησης ναρκωτικών, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, επιμέρους διακίνησης ναρκωτικών κατά συναυτουργία, με την έννοια δηλαδή ότι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για εισαγωγή, για αποθήκευση για κατοχή και για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη κατοχή οπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης – Μέσω facebook γίνονταν οι συνεννοήσεις – Τα ψεύτικα προφίλ και οι …”λακκούβες” στα sms

To sms στο κινητό του 15χρονου που οδήγησε στη σύλληψή του – Ο ρόλος του Τούρκου στο κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης – Πώς έφταναν τα ναρκωτικά στην Ελλάδα

Με τις μπλούζες στα πρόσωπα έφτασαν στον Εισαγγελέα – Ο εφοπλιστής και η βίλα στη Φιλοθέη με την ηρωίνη – Βίντεο ντοκουμέντο

Πεντακόσια κιλά ηρωίνης έκρυβε η βίλα του λευκού θανάτου στη Φιλοθέη – Χειροπέδες στον εφοπλιστή, στην σύζυγό του και στον 15χρονο γιο τους!

Ηρωίνη σε σάκους μαρμαρόσκονης! Ποσότητα – μαμούθ άνω του ενός τόνου εντόπισε το Λιμενικό! – Ερευνες σε βίλα στη Φιλοθέη κόρης εμπόρου διαμαντιών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε