Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Αρνείται τα πάντα ο “πυρηνάρχης” στο Πέραμα – Ήμουν μέλος της Χ.Α. γιατί δεν ήθελα το Μνημόνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI - Στα δικαστήρια Ευελπίδων ο φερόμενος ως πυρηνάρχης του Πειραιά
ΦΩΤΟ EUROKINISSI - Στα δικαστήρια Ευελπίδων ο φερόμενος ως πυρηνάρχης του Πειραιά

Απλό μέλος της Χρυσής Αυγής δήλωσε κατά την απολογία του ο Αναστάσιος Παντζής, ο άνθρωπος που φέρεται να είναι ο «πυρηνάρχης» της οργάνωσης στο Πέραμα και εμπλέκεται –σύμφωνα με το κατηγορητήριο- τόσο στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα όσο και στην επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα αλλά και σε εκείνες κατά Αιγύπτιων μεταναστών που εργάζονταν στην Ιχθυόσκαλα.

Ο Πανταζής αρνήθηκε πως είναι «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, απέδωσε τη δίωξή του σε πολιτικές σκοπιμότητας και δήλωσε απλό μέλος του κόμματος, όπου προσχώρησε για την «αντιμνημονιακή στάση του» και από την «αγάπη του για την πατρίδα».

Όπως τονίζει στην απολογία του, ασχολήθηκε μόνο με το κοινωνικό έργο της οργάνωσης και ουδεμία ανάμιξη είχε με οποιαδήποτε έκνομη πράξη, “ιδίως πράξη βίας κατά τρίτων προσώπων, ούτε γνωρίζω να έχουν πραγματοποιηθεί τέτοιες ενέργειες από υποστηρικτικές του κόμματος στο Πέραμα”.

Για τα τηλεφωνήματα προς τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, κ. Πατέλη, σημείωσε πως έκανε αυτά τα τηλεφωνήματα στο μόνο άτομο που γνώριζε από τη Νίκαια. “Εάν θυμάμαι καλά την πρώτη μου κλήση δεν την απάντησε καθόλου. Απάντησε όμως στα δύο επόμενα τηλεφωνήματα. Σε ερώτησή μου τι είχε συμβεί μου είπε βιαστικά, δεν ξέρω κλείσει, τελικά πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί την άλλη ημέρα από την τηλεόραση”.

Πάντως, τελειώνοντας την απολογία του ο φερόμενος ως πυρηνάρχης του Περάματος, δήλωσε πως δεν αποκαλείται από κανέναν “Τασσάρας” και πως δεν έχει τατουάζ με μαιάνδρους ή αγκυλωτούς σταυρούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη ξανά ο συνοδηγός του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

CNN: Στο λίκνο της Δημοκρατίας, χαιρετούν φασιστικά – Σκηνές που θυμίζουν ναζιστική Γερμανία – Τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή;

Δημοσκοπική αμηχανία σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Και στην δολοφονία Φιλόπουλου ο “εκπαιδευτής” της Χρυσής Αυγής!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε