Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Δίδυμη” βόμβα με αυτή του Πρωτοδικείου έστειλαν στον ανακριτή

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες ο φάκελος βόμβα “περίμενε” τον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των “Πυρήνων της Φωτιάς” στο σπίτι του στον Χολαργό. Αποκλειστικές πληροφορίες του newsit αναφέρουν μάλιστα ότι ο φάκελος-βόμβα είναι πανομοιότυπος με εκείνον που στάλθηκε πριν ενάμισι μήνα στη διοίκηση του Πρωτοδικείου.

Οι αστυνομικοί έπρεπε να περιμένουν τις υπηρεσίες του ταχυδρομείου να ανοίξουν σήμερα το πρωί για να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι της αναζήτησης του αποστολέα του φακέλου – βόμβα εναντίον του ανακριτή.
Πριν τουλάχιστον 15 ημέρες έστειλαν οι τρομοκράτες τον φάκελο ΦΩΤΟ NEWSIT
Ωστόσο οι πληροφορίες του newsit είναι αποκαλυπτικές. Η γυναίκα που είχε αναλάβει να παραλαμβάνει την αλληλογραφία του δικαστικού ανέφερε στους άνδρες της αντιτρομοκρατικής ότι ο φάκελος ήρθε λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες για να μην μπουν υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Χρησιμοποίησαν εξωτερικό γραμματοκιβώτιο, χρησιμοποίησαν ένα γραμματόσημο του ενός ευρώ και έστειλαν το δέμα-βόμβα από τον δρόμο.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ίδιοι τρομοκράτες έδρασαν και στο Πρωτοδικείο της Αθήνας ΦΩΤΟ NEWSIT
Ουσιαστικά λένε έμπειροι αστυνομικοί ότι ο φάκελος και η συνδεσμολογία θυμίζουν απόλυτα τη βόμβα που είχε σταλεί στις 17 Ιουλίου στη διοίκηση του Πρωτοδικείου της Αθήνας. Η μόνη διαφορά λένε οι πληροφορίες του newsit είναι ότι τώρα οι δράστες χρησιμοποίησαν μια σειρά από 6 μπαταρίες του 1,5 βολτ ενώ στην πρώτη περίπτωση μία των 9 βολτ.
Αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή κοντά στο σπίτι του δικαστικού στον Χολαργό ΦΩΤΟ NEWSIT
Οι αστυνομικοί δηλώνουν βέβαιοι ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, λένε μάλιστα ότι περιμένουν την προκήρυξη με την ανάληψη ευθύνης αν και υποστηρίζουν ότι οι δράστες μπορεί να χρησιμοποιήσουν απλά άλλη ονομασία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Π. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – Λ. ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε