Τετάρτη, 2 Οκτ.
23oC Αθήνα

«Ένα εκατοστό πιο μέσα και θα του έκοβε την καρωτίδα» – Κατάθεση – φωτιά στην δίκη του χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε μαθητή

«Ένα εκατοστό πιο μέσα και θα του έκοβε την καρωτίδα» – Κατάθεση – φωτιά στην δίκη του χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε μαθητή

Με τους δικηγόρους των δυο χρυσαυγιτών να αμφισβητούν την κατάθεση του γιατρού που εξέτασε τον 17χρονο Φοίβο μετά την επίθεση που δέχθηκε από δυο χρυσαυγίτες έξω από το Λύκειο Παλαιού Φαλήρου και σε κλίμα μεγάλης έντασης συνεχίστηκε σήμερα η δίκη.

Η δικαστής απείλησε πολλές φορές να διακόψει την διαδικασία. Η πολιτική αγωγή παρουσίασε τις φωτογραφίες του παιδιού λίγο μετά την επίθεση και οι συνήγοροι των δυο κατηγορουμένων της αμφισβήτησαν λέγοντας ότι είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Αμφισβήτησαν επίσης την αξιοπιστία του γιατρού του Ιατρικού Κέντρου Φαλήρου ο οποίος πρώτος περιέθαλψε το παιδί. Ο γιατρός κατέθεσε ότι όταν το παιδί μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο Ιατρικό τα τραύματά του δεν ήταν τέτοια ώστε να εγκυμονούν σοβαρους κινδύνους για την ζωή του. Ωστόσο αποκάλυψε ότι εάν στο τραύμα στην τραχηλική χώρα το μαχαίρι έμπαινε ένα εκατοστό πιο βαθια θα έβρισκε την καρωτίδα και μπορεί να ήταν μοιραίο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Λάθος οι ιατροδικαστές! Η διευθύντρια του σχολείου υποθάλπει τρομοκράτες!”- Το παραλήρημα του πατέρα Χρυσαυγίτη που μαχαίρωσε μαθητή

Εξωφρενική εξέλιξη στη δίκη του μαθητή που μαχαιρώθηκε από Χρυσαυγίτες στο Παλαιό Φάληρο

Σοκάρει η κατάθεση μαθητή από το Π.Φάληρο που μαχαίρωσαν χρυσαυγίτες – “Μου έκοψαν τη μύτη”

Ξεκίνησε η δίκη των δύο φερόμενων ως μέλη της ΧΑ για την επίθεση με μαχαίρι σε μαθητή στο Π. Φάληρο

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε