Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Εύβοια: Βρήκαν τον βιαστή της γιαγιάς

ΦΩΤΟ από το EviaZoom
ΦΩΤΟ από το EviaZoom

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού, που διαπράχθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου του 2013, σε βάρος 70χρονης, σε ορεινή δασώδη περιοχή του Γυμνού Ερέτριας.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 29χρονος Αλβανός, που συνελήφθη πριν από δύο εβδομάδες για άλλη υπόθεση βιασμού 69χρονης, στην ευρύτερη επίσης περιοχή της Ερέτριας

Όπως διαβάζουμε στο EviaZoom, το βράδυ της 28-06-2013, ο 29χρονος, φορώντας κουκούλα, μπήκ στο μικρό σπιτάκι  που διατηρούσε μέσα στο ποιμνιοστασίου του ένα ηλικιωμένο ζευγάρι (80χρονος και 70χρονη).

Στη συνέχεια ο δράστης επιτέθηκε στον 80χρονο και τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια,
ενώ τον τραυμάτισε στην θωρακική χώρα, με δυο μαχαίρια.
Μετά, με την απειλή των μαχαιριών, βίασε την 70χρονη ηλικιωμένη και έφυγε!

Σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία για διάπραξη βιασμού, επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβασης του νόμου για τα όπλα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: ‘Εκκληση του Ερυθρού Σταυρού για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους Σέρβους που πλήττονται από τις πλημμύρες

Καβάλα: Ομαδική βάφτιση ενηλίκων στο υπαίθριο βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αποχαιρετώντας τον Ελασσώνος Βασίλειο

Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα που εμπιστεύτηκε στο ταξί δεν ήταν τόσο αθώα όσο έδειχνε…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε