Παρασκευή, 23 Αυγ.
30oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Είπε ψέματα η Ρουμάνα! Την πυροβόλησε ο φίλος της και όχι… ληστές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Περίεργη εξέλιξη έχει η υπόθεση της 30χρονης Ρουμάνας, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι μπήκαν ληστές και την πυροβόλησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η 30χρονη ήταν σε ξενοδοχείο της Αταλάντης, μαζί με έναν 31χρονο φίλο της Αλβανικής καταγωγής.

Στις 2 τα ξημερώματα, κλήθηκε η αστυνομία και οι αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου, σοβαρά τραυματισμένη από βολίδα πυροβόλου όπλου.
Η 30χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου χειρουργήθηκε και παραμένει νοσηλευόμενη.

Μιλώντας με τους αστυνομικούς, είπε πως ενώ βρισκόταν μόνη στο δωμάτιο, μπήκαν σε αυτό δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες, με σκοπό να την ληστέψουν. Εκείνη αντέδρασε και ο ένας από τους δράστες την πυροβόλησε.

Η ιστορία της όμως δεν έγινε πιστευτή από τους αστυνομικούς που συνέχισαν την έρευνα και όπως προέκυψε δράστης φέρεται να είναι τελικά ο 31χρονος φίλος της…

Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar ο άνδρας συνελήφθη σήμερα το πρωί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Από τους αστυνομικούς γίνονται έρευνες για να βρεθεί το όπλο με το οποίο ο δράστης έκανε την απόπειρα καθώς και να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.

Στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία βολίδα.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοτικοί υπάλληλοι Θεσσαλονίκης: Μας χρωστάνε υπερωρίες 8 μηνών!

Άγιο είχε ο οδηγός! Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και το αυτοκίνητο τούμπαρε! ΦΩΤΟ

Αγρίνιο: Η συμμορία που είχε ρημάξει τα σπίτια το Πάσχα έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας!

Αγρίνιο: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο παλιό ΚΤΕΛ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε