Τετάρτη, 3 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Καταδίωξη και μπλόκο για το κλεμμένο βαν στην εθνική οδό – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Το εντόπισαν έξω από τη Λαμία και το ακινητοποίησαν στη Στυλίδα. Πήγαινε για να “φορτώσει” παράνομους μετανάστες στα σύνορα! Σύριος δηλώνει ο οδηγός…

Στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας κρατείται ο αλλοδαπός οδηγός του λευκού βαν, που συνελλήφθη στις 17:00 το απόγευμα μετά από καταδίωξη, στην εθνική οδό.

Το λευκό βαν,  εντοπίστηκε στην εθνική οδό να κινείται προς Θεσσαλονίκη.
Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο, είχε δηλωθεί κλοπή στην Αθήνα πριν από μερικές ημέρες,
σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν άμεσα για να το σταματήσουν.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaRepor, αρχικά επιχειρήθηκε να στηθεί μπλόκο έξω από τη Λαμία στο 210χλμ. Όμως το λευκό βαν κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και χρονικά δεν ήταν εφικτό. Τελικά το μπλόκο στήθηκε στα φανάρια της Στυλίδας.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Με τον συντονισμό του Κέντρου της Άμεσης Δράσης, στην επιχείρηση πήραν μέρος η τροχαία αυτοκινητοδρόμων, η τροχαία Λαμίας. η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και το Α.Τ. Στυλίδας.

Το λευκό βαν ακινητοποιήθηκε με όλα τα απαραίτητα μέτρα από τους αστυνομικούς, που ήταν με τα όπλα στα χέρια, αφού κανείς δεν ήξερε τι έκρυβε μέσα και τι κουβαλούσε πίσω το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Τελικά συνελλήφθη ο οδηγός, ο οποίος δηλώνει Σύριος και όπως όλα δείχνουν, ταξίδευε στα σύνορα για να μεταφέρει παράνομους μετανάστες.

Διαβάστε ακόμα:

Στο τέλος του 2015 θα ολοκληρωθεί η νέα περιφερειακή οδός Κατερίνης

Εύβοια: Παρολίγο επεισόδια με ΜΑΤ στο Διοικητήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Από χαροκαμένη μάνα έγινε… δολοφόνος!

‘Εχασαν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό και οι τράπεζες τους ζητούν να το νοικιάσουν!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε