Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Φυλακές Μαλανδρίνου: Η “βόμβα” ήταν κινητά τηλέφωνα

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Αναστάτωση επικράτησε στις φυλακές Μαλανδρίνου καθώς υπήρξαν φόβοι για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, όταν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο, σε κατσαρόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τελικά αποδείχτηκε πως επρόκειτο για απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στις φυλακές.

Στην κατσαρόλα που παραδόθηκε το πρωί στο σωφρονιστικό κατάστημα βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, usb αλλά και καλώδια hands free.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:

“Απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου

Κατασχέθηκαν πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, ζεύγος hands free και δυο καλώδια usb, κρυμμένα σε «διπλό πάτο» κατσαρόλας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου Φωκίδας, σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, από δύο άτομα (ανδρόγυνο), συγγενικά πρόσωπα 31χρονου κρατουμένου, υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, το ανδρόγυνο επιχείρησε να εισάγει στο Κατάστημα Κράτησης (5) κινητά τηλέφωνα, ζεύγος hands free και δυο καλώδια usb, τα οποία είχαν επιμελώς κρύψει σε «διπλό πάτο» κατσαρόλας με φαγητό, που προοριζόταν για τον 31χρονο κρατούμενο, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης (13) ετών για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Στην προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου, που επακολούθησε, τα αντικείμενα εντοπίστηκαν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με τη χρήση μηχανήματος ελέγχου αντικειμένων ( X – RAY ).

Οι δυο δράστες αναζητούνται, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας”.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Ειδικός φρουρός λήστεψε βενζινάδικο

Λάρισα: 13χρονος τράβηξε μαχαίρι σε 12χρονο!

Θεσσαλονίκη: Τους έκλεβε με… δόσεις αλλά τον έπιασαν με τα λεφτά στο χέρι

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε