Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

“Φύλλο και φτερό” το πατρικό της Ρούπα στην Καλαμάτα – Στο αστυνομικό τμήμα η μητέρα κι η αδερφή της – Φωτό και βίντεο

ΦΩΤΟ - tharrosnews.gr
ΦΩΤΟ - tharrosnews.gr

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Καλαμάτας, στην οδό Πολυχάρους, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ξαφνικά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και της ΟΠΚΕ απέκλεισαν το κέντρο της Καλαμάτας.

Έλεγχος στο διαμέρισμα, στο τμήμα η αδερφή κι η μητέρα της Ρούπα

Οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Πολυχάρος και συγκεκριμένα στον αριθμό 4, όπου παλαιότερα διέμενε η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνομίλησαν με αρκετούς ενοίκους της πολυκατοικίας

Οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους κάποια πράγματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, ενώ στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας τους ακολούθησαν η μητέρα και η αδερφή της Πόλας Ρούπα, οι οποίες έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκανστο σημείο έχουν αποχωρήσει, ενώ αρκετοί ήταν οι περαστικοί που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την επιχείρηση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Το χρονικό της επιχείρησης

Στην περιοχή είχε αποκλειστεί και η οδός Πολυχάρους, από την Αριστομένους έως την Αναγνωσταρά, την ώρα που οι έρευνες γίνονταν στο διαμέρισμα της οδού Πολυχάρους, στο οποίο και διέμενε η Πόλα Ρούπα, την περίοδο που ζούσε στην Καλαμάτα.

Πηγή: tharrosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο εμπρηστής απειλούσε τους πυροσβέστες με μαχαίρι!

“Χειροπέδες” σε δύο αλλοδαπούς για λαθραία τσιγάρα στην Κόρινθο

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε