Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Για εμπορία και αρπαγή ανηλίκου κατηγορείται το ζευγάρι που αγοράσε μωρό για 4.000 ευρώ

Για εμπορία και αρπαγή ανηλίκου κατηγορείται το ζευγάρι που αγοράσε μωρό για 4.000 ευρώ

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας στο ζευγάρι από το Ζεφύρι που παραδέχτηκε ότι αγόρασε μωρό έναντι 4 χιλιάδων ευρώ.

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της εμπορίας και της αρπαγής ανηλίκου από κοινού, καθώς τόσο ο 53χρονος κατηγορούμενος όσο και η 48χρονη σύζυγος παραδέχθηκαν και ενώπιον του Εισαγγελέα ότι πλήρωσαν 4 χιλιάδες ευρώ για να έχουν το μωράκι.

Για την υπόθεση είναι πιθανό να ζητηθεί από την Εισαγγελία άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ζευγαριού, προκειμένου να εξακριβωθούν οι όποιες συνεννοήσεις έγιναν πριν την αγοραπωλησία του παιδιού και να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν. Ήδη, εξάλλου, δόθηκε εντολή για την υποβολή του βρέφους σε εξετάσεις βιολογικού υλικού.

Βάσει όσων καταγράφονται στην δικογραφία, το ζευγάρι των κατηγορουμένων πήρε, έναντι του προαναφερόμενου ποσού, το μωρό – κοριτσάκι, από ελληνίδα Ρομά με την μεσολάβηση μίας γυναίκας, με το όνομα Κατερίνα, της οποίας το επώνυμο δεν είναι μέχρι τώρα γνωστό.

Το ζευγάρι φέρεται να επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να δηλώσει το κοριτσάκι στο Δήμο Φυλής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία περιλαμβάνεται κατάθεση γυναίκας η οποία υποστηρίζει πώς η κατηγορουμένη προσποιούνταν την έγκυο πριν εμφανιστεί το μωρό.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο οι δύο κατηγορούμενοι – που δεν συνοδεύονταν από δικηγόρο – ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την απολογία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζευγάρι με χειροπέδες γιατί αγόρασε βρέφος για 4.000 ευρώ από τσιγγάνους στα Λιόσια

Τσιγγάνοι δείχνουν on camera τα κατάξανθα παιδιά τους – VIDEO

Επιχείρηση “σκούπα” σε καταυλισμούς σε Ζεφύρι και Μενίδι – 105 προσαγωγές, 9 συλλήψεις (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Ψάχνουν και άλλες “Μαρίες” σε Ζεφύρι και Μενίδι

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε