Παρασκευή, 26 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μαζική απόπειρα απόδρασης 9 μεταναστών από το αεροδρόμιο!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Tα ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά, αλλά για πρώτη φορά υπήρξε τέτοια “μαζική” προσπάθεια

Έκπληκτοι ήταν χθες (18-06-2014) οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, όταν διαπίστωσαν πως ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά εννιά μετανάστες προσπάθησαν να ταξιδέψουν σε διάφορες Ευρωπαικές χώρες με πλαστά έγγραφα.

Τα ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά, αλλά για πρώτη φορά υπήρξε τέτοια “μαζική” προσπάθεια. Σύμφωνα με το flashnews.gr, συνελήφθησαν 7 μετανάστες απο την Συρία ηλικιών απο 19 έως 33 ετών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Απο αυτούς, οι έξι προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο με προορισμό την Ιταλία και ένας σε αεροσκάφος με προορισμό την Πράγα. Επίσης συνελήφθησαν και δύο μετανάστες απο το Κονγκό, απο τους οποίους ο ένας είχε ποορισμό την Γαλλία και ο άλλος την Ζυρίχη της Ελβετίας.

Οι αρχές ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση, για τον εντοπισμό του ή των ανθρώπων, που διακινούν τους μετανάστες – έναντι αδρής αμοιβής – προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, εκμεταλλευόμενoι την πολύ μεγάλη κίνηση επιβατών και ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να περάσουν απο τους ελέγχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία του Μπρούνο – Το νεαρό ζευγάρι, τα ουρλιαχτά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου!

Ηλεία: Σπαραγμός στο Κάστρο για το νεαρό Στέφανο – Σκοτώθηκε στη λεωφόρο Συγγρού ενώ πήγαινε στη δουλειά του!

Ρόδος: Το στοιχείο φωτιά που ανατρέπει τα δεδομένα της αυτοκτονίας γυναίκας – Βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου!

Κρήτη: Τα… ιδιαίτερα γούστα και το φιλί του ληστή στη γυναίκα που έκλεψε – Θέμα συζήτησης οι αποκαλύψεις για τον Αλβανό δράστη!


Θεσσαλονίκη: Έκαναν αγρυπνία σε εκκλησία για το ”Thessaloniki Pride” – Ο μητροπολίτης Άνθιμος δε μένει στα λόγια…

Μεγανήσι: Ο… επώνυμος ταξιδιώτης που έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους – Δείτε φωτό!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε