Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ιταλός ο άνδρας που σημάδευε με όπλο τους διαδηλωτές στην Πάτρα! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το Dete.gr
ΦΩΤΟ από το Dete.gr

O 38χρονος Ιταλός, που είναι συνταξιούχος του πολεμικού ναυτικού, είπε ότι φοβήθηκε γιατί είχε μέσα στο αυτοκίνητό του, την έγκυο σύζυγό του!

Οι αστυνομικοί, τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το μεσημέρι στην Πάτρα, όταν κατά τη διάρκεια πορείας, προέταξε όπλο προς τους διαδηλωτές! Σε βάρος του 38χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 38χρονος, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη διασταύρωση των οδών Αλεξάνδρου Υψηλάντου και Γούναρη και περίμενε μέσα σε αυτό, για περίπου μισή ώρα,
να περάσει η πορεία στην οποία συμμετείχαν περίπου 5.000 άτομα.
Όταν αυτό έγινε, ο 38χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και πάντα σύμφωνα με την Αστυνομία, προέταξε πιστόλι προς το μέρος τους, ενώ παράλληλα τους απειλούσε και με χειρονομίες.

Δείτε το βίντεο του dete.gr

Στη συνέχεια αναπτύσσοντας ταχύτητα, μέσω της οδού Γούναρη, απομακρύνθηκε από το σημείο και συνελήφθη σε μικρή απόσταση, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων.

Σε έρευνα, που έγινε στο αυτοκίνητο του 38χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι, ενώ σε τσαντάκι που φορούσε στη μέση του βρέθηκε μια γεμιστήρα πιστολιού με 14 φυσίγγια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται.

Ο ίδιος, είπε στους αστυνομικούς, ότι έβγαλε όπλο γιατί στο τέλος της πορείας, ήταν άτομα με κράνη και ο ίδιος φοβήθηκε για την ασφάλεια της συζύγου του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και είναι έγκυος.

Διαβάστε ακόμα:

Στους δρόμους όλη η Ελλάδα! Δείτε εικόνες από τις κινητοποιήσεις από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη! Υπήρξαν και… “παρατράγουδα”

Επεισόδια σε Πάτρα, Χανιά και Θεσσαλονίκη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Αποφασισμένος να σκοτώσει; Προσπάθησε να γυρίσει το μαχαίρι στην καρδιά του Παύλου Φύσσα ο 45χρονος δράστης του φονικού στο Κερατσίνι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε