Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ξανά στο δικαστήριο Γριβέας και Βάτσικα

Ξανά στο δικαστήριο Γριβέας και Βάτσικα

Το μεσημέρι ξεκινάει η νέα εκδίκαση της υπόθεσης έκδοσης στην Ελλάδα του ζεύγους Κυριάκου Γριβέα και Αναστασίας Βάτσικα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Δύο φορές η εκδίκαση αναβλήθηκε λόγω αιτήματος της υπεράσπισης για περισσότερο χρόνο Σήμερα όλα δείχνουν ότι οι συνήγοροι του ζεύγους θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι το δικαστήριο είναι αναρμόδιο να κρίνει σε μια προσπάθεια να οριστεί νέα δίκη και να κερδίσουν περισσότερο χρόνο.

Βρετανός δικηγόρος, που ασχολείται με παρόμοιες υποθέσειςανέφερε ότι αν οι κατηγορούμενοι δεν δεχθούν να επιστρέψουν από μόνοι τους -όπως είναι και το πιο πιθανό- τότε κατά πάσα πιθανότητα και η σημερινή ακροαματική διαδικασία θα αναβληθεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του το ζευγάρι παραδόθηκε στις 22 Ιανουαρίου στις βρετανικές αρχές, αφού πρώτα είχε κανονιστεί ραντεβού με την αστυνομία. Πέρασε από την αυτόφωρη διαδικασία όπου και αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ αυτών, ήταν η καταβολή 50.000 λιρών, η παράδοση των διαβατηρίων τους, η παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Παράλληλα, είναι υποχρεωμένοι να έχουν ανοικτά τα κινητά τους τηλέφωνα 24 ώρες το 24ωρο και να απαντούν σε κάθε κλήση των βρετανικών αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε