Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ξανά στους δρόμους τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής – Μπαράζ απολογιών από αύριο με πρώτη του Μπούκουρα

Ξανά στους δρόμους τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής – Μπαράζ απολογιών από αύριο με πρώτη του Μπούκουρα

Ξεκινά από αύριο, Δευτέρα, νέος κύκλος απολογιών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής από βουλευτές του κόμματος. Ο προφυλακισμένος, Στάθης Μπούκουρας, που έχει διαγραφεί από το κόμμα όταν διαχώρισε τη θέση του, θα κάνει την αρχή, την ώρα που τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής έχουν αναλάβει και πάλι δάση.

Οι Χρυσαυγίτες έκανεν την εμφάνισή τους ακόμη και την ημέρα των εκλογών, αφού μία ομάδα μαυροντυμένων νεαρών με ξυρισμένα κεφάλια έφτασαν έξω από το 12ο Δημοτικό Σχολείο της Νίκαιας κι απειλούσαν δημοτικούς συμβούλους αριστερών συνδυασμών.

Όπως, μάλιστα αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, τους απείλησαν ότι θα έχουν την τύχη του Παύλου Φύσσα, την ώρα που τα ποσοστά του κόμματος στις γειτονιές του αδικοχαμένου μουσικού είναι ανατριχιαστικά.

Ξεκινούν από αύριο οι απολογίες των βουλευτών του κόμματος

Ο Στάθης Μπούκουρας θα απολογηθεί, αύριο, για την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ στις 6 Ιουνίου θα πάρει σειρά ο Δημήτρης Κουκούτσης.

Στις 10 Ιουνίου θα απολογηθεί ο Νίκος Κούζηλος, ενώ δύο μέρες αργότερα θα απολογηθεί η σύζυγος του προφυλακισθέντα αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικου Μιχαλολιάκου και βουλευτής του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια.

Μία ημέρα μετά, στις 13 Ιουνίου, θα πρέπει να παρουσιάσει την απολογία του ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στις 16 του ίδιου μήνα η απολογία του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ευθέως για παράνομες ενέργειες.

Την Τετάρτη, 4 Ιουνίου, θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η άρση ασυλίας για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό, οι οποίοι εκτός από την ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορούνται και για παράνομη οπλοκατοχή. Όπως όλα δείχνουν, θα παρουσιαστούν στην Ολομέλεια της Βουλής για ακρόαση.

Σημειώνεται, πάντως, πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κλήση για απολογία ο Ηλίας Καιδιάρης, για τον οποίο η Βουλή έχει άρει την ασυλία, για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ισχυρίστηκε ο 23χρονος που παραλίγο να σκοτώσει τον 17χρονο στο Π. Φάληρο – “Δεν είμαι χρυσαυγίτης, θέλω να γίνω ιερέας”

“Καμπανάκι” εβραϊκών οργανώσεων για Χρυσή Αυγή και ναζιστικά κόμματα στην Ευρώπη

Την Τετάρτη στην Βουλή οι άρσεις ασυλίας Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού

Την ερχόμενη εβδομάδα αποφασίζει η Ολομέλεια για τη νέα αίτηση άρσης ασυλίας των μελών της ΧΑ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε